BIZIT plus

Istina, od početka i nadalje, Miloš Bošnjak, IIB | BIZIT2021

Miloš Bošnjak, direktor kompanije IIB je održao prezentaciju pod nazivom “Istina, od početka i nadalje”, naglašavajući značaj iskrenog i direktnog pristupa od samog starta saradnje sa partnerom ili uspostavljanja odnosa sa korisnikom. PCPress.rs Image

Tvrdi da je to osnova uspešnog biznisa, dajući primer UPIS-a, sveobuhvatnog softverskog rešenja, namenjenog za uspostavljanje informacionih sistema u složenim i velikim organizacijama.

“Proces usklađivanja počinje prvim kontaktom, te otvorenim i istinitim iznošenjem stavova, očekivanja i mogućnosti obe strane. U ovoj fazi bitno je prepoznati očekivanja korisnika, njegove unutrašnje kapacitete (kadrovske, organizacione, IT), raspoloživ budžet, postojeća aplikativna rešenja, te sve to uklopiti s mogućnostima novog softvera i znanjima onih koji ga uvode. Od odnosa ove dve „subjektivne istine”, tj. njihove bliskosti jedinoj i pravoj istini, zavisi budući kvalitet odnosa i uvođenja, ali i dugoročne saradnje. Jedna od istina s kojom se suočavamo danas jeste i ta da je pandemija promenila potrebe korisnika ERP-a, gledano i od strane krajnjeg korisnika i od organizacije u celini. Nekada nismo očekivali da će kompletan ERP biti izvodljivo uvesti bez prisustva na terenu, izdati račun ili dostaviti kadrovsko rešenje bez štampe i potpisa… Sve ovo se pokazalo kao moguće uz nešto malo novih alata i malo drugačiji pristup rešenju već dugo poznatih tema.”

 

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,