Datalab d.o.o. i IIB d.o.o. najavljuju saradnju u vezi razmene elektronskih podataka radi unapređenja ERP rešenja

Datalab d.o.o., vodeći provajder ERP rešenja u regionu, i IIB d.o.o., jedan od pionira u oblasti ERP tehnologija za srednja i velika preduzeća, sa zadovoljstvom najavljuju saradnju usmerenu na razmenu elektronskih podataka.

PCPress.rs Image

Unapređenje integracije podataka za veću efikasnost

Saradnja između kompanija Datalab d.o.o. i IIB d.o.o. osmišljeno je kako bi odgovorilo na ključnu potrebu za efikasnom razmenom podataka u savremenom poslovnom okruženju. Srbija je uspešno uvela eRačune a ta tehnologija se može dalje koristiti za još konkretniju digitalizaciju poslovanja sa razmenom i ostalih dokumenata koji nastupaju u poslovnom odnosu između dva ekonomska subjekta.  Razmenom iskustava, ove kompanije će pomoći preduzećima da unaprede donošenje odluka, povećaju operativnu efikasnost i smanje izolaciju podataka.

PCPress.rs Image

Ključne prednosti

Standardizacija: uvođenje standardizovanih formata dokumenata razmene sniziće se troškovi uvođenja istih u poslovni proces korisnika ERP-a i tehnološki nezavisnu izmenu dokumenata.

Poboljšana tačnost podataka: Rad na automatskoj sinhronizaciji podataka smanjiće greške i neslaganja, pružajući preduzećima pouzdane ispise.

Operativna efikasnost: Pojednostavljena razmena podataka eliminiše potrebu za dupliranim unosom podataka i smanjuje manuelne procese, štedeći vreme i resurse.

Pročitajte i:  ERP-a i igara

Skalabilnost i fleksibilnost: Kombinovana rešenja ponudiće skalabilne i prilagodljive ERP opcije koje odgovaraju potrebama preduzeća različitih veličina i industrija.

PCPress.rs Image

Izjave rukovodstva

“Radujemo se saradnji sa kompanijom IIB d.o.o. kako bismo identifikovali mogućnosti poboljšanja elektronske razmene podataka,” izjavio je Borko Ristić, direktor kompanije Datalab SR d.o.o. “Ova saradnja će našim klijentima omogućiti da iskoriste pun potencijal svojih podataka, podstičući inovacije i efikasnost.”

“Saradnja sa kompanijom Datalab SR d.o.o. unapređuje našu sposobnost da tržište pokrenemo prema integralnom/konsolidovanom pogledu na do sada odvojene infromacione sisteme, a u cilju zadovoljavanja potreba modernog poslovanja” izjavio je Miloš Bošnjak, direktor kompanije IIB d.o.o. ” Zajedno smo posvećeni pružanju robusnih, standardizovanih i integrisanih rešenja koja podržavaju rast i uspeh naših korisnika.”

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *