IT obuke – ulaganje u Vašu budućnost

Da li ćete bez kontinuirane edukacije moći da odgovorite izazovima koji vas čekaju u budućnosti? Konstantna edukacija je zapravo ključ uspeha, a Ingram Micro Trening Centar Beograd garantuje znanje potrebno da steknete neki od medjunarodno priznatih sertifikata

PCPress.rs Image

Konstanta edukacija – ključ Vašeg uspeha

Informacione tehnologije odličan su primer industrije koja se stalno razvija i napreduje. Brze i kontinuirane promene u okviru IT sektora zahtevaju od IT stručnjaka stalnu edukaciju i usavršavanje. Edukacija zaposlenih je obavezna, posebno u oblastima u kojima nove tehnologije potpuno menjaju i tržište i način svakodnevnog rada, pa se i principi poslovanja iz korena menjaju.

Zbog toga je sve izraženija i potreba za stručnim usavršavanjem u ovoj oblasti, koje se zaokružuje sticanjem relevantnog sertifikata.

PCPress.rs Image

Autorizovane obuke

Autorizovani Trening Centri jedine su ustanove koje podržavaju programe autorizovanih obuka i prate stroge standarde potrebne za sticanje znanja neophodnog kao priprema za polaganje zvaničnih ispita.

Kao partner vodećih tehnoloških brendova (Value Added Distributor), autorizovan za držanje obuka proizvodjača Cisco, IBM, Check Point i Veeam, Ingram Micro Trening Centar Beograd garantuje Vam znanje potrebno za sticanje najaktuelnijih veština i pripremu za medjunarodno priznate sertifikate, čime se omogućava ulazak u svet sertifikovanih stručnjaka, kao i prilika za bolje pozicioniranje na tržištu i medju konkurentima.

PCPress.rs Image

Svi instruktori u Ingram Micro Trening Centru su sertifikovani i poseduju višegodišnje iskustvo i široki spektar znanja iz svih domena. Autorizovane obuke u Ingram Micro Trening Centru se izvode po zvaničnom programu i sastoje se od teorijskih osnova, praktične primene kroz virtualne laboratorije, kao i transfera znanja i iskustva iz prakse.

Zašto se sertifikovati?

Sertifikacija predstavlja dokaz da оrgаnizаciја ili pојеdinаc ispunjаvајu zаhtеvе rеlеvаntnоg stаndаrdа. Biti u toku s trendovima i najnovijim dešavanjima, kao i širenje znanja, nije bitno samo za pojedince zaposlene u IT sektorima kompanija, već i za same kompanije.

Za organizacije, sertifikacija obezbeđuje bezbrižnost sa uverenjem da je sertifikovano osoblje zaista usavršilo veštine neophodne za obavljanje posla, što donosi uštede zbog efikasnije primene IT rešenja. Za pojedince, sticanje sertifikata predstavlja odličnu priliku za lični razvoj, kao i za profesionalno usavršavanje, i obezbeđuje veštine i znanja koji su aktuelni i mogu se primeniti u poslu.

Obuke prilagodjene Vašim potrebama

Prilagođavanje treninga korisnikovim poslovnim potrebama, procesima i izazovima, fokusirano je na postizanje korisnikovim specifičnih ciljeva i pomaže da obuka unapredi lični i organizacioni učinak, smanjuje troškove i štedi vreme.

PCPress.rs Image

Customized obuke u Ingram Micro Trening Centru u Beogradu su kombinovane i koordinisane tako da predlože trening rešenje koje obuhvata jedan trening ili kompleksne programe učenja koje obuhvataju širok spektar kompetencija.

Centar nudi i mogućnost da zajedno s klijentom osmisli obuku prilagođenu konkretnoj organizaciji i konkretnim uslovima, kao i da menadžment aktivno uključi u proces učenja, fokusiran na sadržaj relevantan za potrebe konkretne organizacije.

Zato uložite u svoju budućnost – steknite kvalitetno znanje i postanite traženi stručnjak. Vaš uspeh počinje ovde!

Ingram Micro Trening Centar Beograd

Tošin bunar 272V, Novi Beograd
+381 65 2042 114
Trening-serbia@ingrammicro.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,