ERP 2024

Italijansko – Srpski investicioni skup „Poslovni kontakti – lokalna infrastruktura“

EU Build i Build Energy Team – BET u saradnji sa Konfindustrijom Srbija i Privrednom komorom Srbije organizuju Godišnji italijansko – srpski investicioni skup „Poslovni kontakti – Lokalna infrastruktura“ pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Ambasade Italije u Srbiji. Skup se održava 5. i 6. jula 2016. godine, 11 sati, u Resavskoj 15.

Komora SrbijePrvog dana održavanja  Investiciono poslovnog skupa tokom Plenarne sesije biće predstavljeni modeli Javno privatnog partnerstva za realizaciju i implementaciju infrastrukturnih projekata na nivou lokalnih samouprava. Takođe, biće predstavljena i pozitivna iskustva primene Javno privatnog partnerstva u realizaciji infrastrukturnih projekata, i u kojoj su meri doprineli razvoju gradova i opština.

Drugi dan Skupa obeležiće sastanak u formi okruglog stola, na kome će se sumirati rezultati Prvog dana i dati podrška u realizaciji infrastrukturnih projekata na lokalnom nivou i od strane Ministarstva građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Republike Srbije.

Svoje učešće na Okruglom stolu potvrdili su prof. dr Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Danijel Berg, direktor EBRD u Srbiji, kao i Marko Čadež, predsednik PKS. Svi učesnici Okruglog stola imaće priliku da se aktivno uključe i postave pitanja.

Kontakt: Slađana Bojković, 011 33 00 994, sladjana.bojkovic@pks.rs

Aleksandar Vukalović

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,