Jasmina Nikolić, There’s No Place Like Home | BIZIT2020

“Otvara se pitanje, nakon Covid krize, ima li povratka na staro”, izjavila je Jasmina Nikolić, CEO Agile Humansna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Jasmina se obratila sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorila je o tome da li nam je kod kuće i dalje najlepše i šta se promenilo u kući i domu, šta je sve ušlo u taj dom što možda menaj našu percepciju doma kakvu smoimali. “Od doma koji je bio mesto utehe, mira, emaptije ulazimo u igranje sa tim konceptom gde sada dom postaje mesto terora, mesto gde su vrata zatvorena i to ne mojom voljom. Zatvorena su jer neko spolja kaže da moraju biti zatvorena. Ta igra između empatije i okrutnosti je nešto što nas sigurno čeka”, rekal je Jasmina. Celo predavanje koje je koncipirano da bude kratak uvod u panel pod nazivom “Najlepše je kod kuće” možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: