Jedinstvena cena razgovora u My Friend zoni za korisnike m:ts-a

Mt:s korisnici sada mogu da uživaju na odmoru sa uključenim mobilnim telefonima, zahvaljujući pogodnostima koje će im doneti značajne uštede u romingu. Nova roming promocija,  u periodu od 1. jula do 31. avgusta, nudi povoljnije razgovore u zemljama My Friend zone koja je proširena novim turističkim destinacijama.

Kako bi korisnicima potpuno olakšao snalaženje sa roming tarifama, mt:s je u sezoni odmora ove godine pripremio jedinstvenu cenu za dolazne pozive od 40 dinara za minut razgovora, odnosno 120 dinara za minut poziva iz inostranstva, bez obzira kog inostranog roming operatora iz My Friend zone odaberu. Pored toga, dodatna povoljnost jeste i besplatna uspostava veze u romingu tokom promotivnog perioda.

U odnosu na prethodne godine, My Friend zona je proširena na čak 36 zemlje u kojima su dostupne nove roming pogodnosti. Među njima su najatraktivnija turistička odredišta, poput Grčke, Turske, Hrvatske, Italije, Španije, Bugarske, Kipra, Portugalije i Egipta, kao i većina drugih evropskih zemalja.

Posebne roming povoljnosti pripremljene su za sve one korisnike koji imaju potrebu da duže razgovaraju u inostranstvu. Specijalna pogodnost, namenjena postpejd i poslovnim korisnicima, omogućava  izbor željenog Roming tarifnog dodatka od 10, 20 i 50 minuta za razgovore u My Friend mrežama, po ceni od 800, 1.500 i 3.000 dinara.

Minuti

Cena (sa PDV)

· 10 minuta

800

· 20 minuta

1.500

· 50 minuta

3.000

Uz odabir odgovarajućeg tarifnog dodatka, u zavisnosti od potreba telefoniranja u inostranstvu, postpejd i poslovni korisnici će za razgovore iz izabrane turističke destinacije ostvariti osetnu uštedu za svaki razgovor u inostranstvu, kako za odlazne, tako i za dolazne pozive. Postpejd korisnici Roming tarifne dodatke mogu da aktiviraju veoma jednostavno, putem mt:s vodiča pozivanjem *797*36# ili slanjem SMS poruke u određenom formatu na broj 7888. Spisak svih 36 zemalja koje čine My Friend zonu, kao i dodatni saveti i informacije u vezi sa korišćenjem usluge roming mogu se pronaći na internet stranici mts.telekom.rs.

Izvor: mt:s

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: