BIZIT plus

Jedinstveni kurs: Bitkoin i kriptovalute sa biznis aspekta

ECD.rs u saradnji sa Metropolitan Univerzitetom organizuje jedinstven kurs na području Srbije. Cilj je bio predočiti publici kako se kriptovalute koriste i upotrebljavaju, posmatrano sa biznis aspekta. Kurs organizuje ECD.rs, najpopularnija kripto-menjačnica na području Srbije, koja se bavi promocijom kriptovaluta, tehno-kulture vezane za njih, kao i razvojem mreže automata za razmenu kriptovaluta na području Srbije.

PCPress.rs Image

Oni koji budu bili među prvima će dobiti priliku da iskoriste popuste za pojedince i pogodnosti za prijave grupa! Kurs polaznicima pruža jasno teorijsko znanje, kao i spremnost da se nakon kursa konkretnije i samostalnije bave ovom oblašću.

Teoretski deo, koji ne podrazumeva predznanje, pruža razumevanje osnovnih teorijskih principa na kojima počivaju kriptovalute i blockchain tehnologija, razumevanje njihovog potencijala i mogućnosti za primenu. Radionice su pripremljene tako da pružaju praktična znanja kad je u pitanju korišćenje kriptovaluta:
kupovina, prodaja, slanje, primanje i skladištenje kriptovaluta, ali i rudarenje i trgovanje. Ocene prethodnih polaznika kurseva ukazuju ne samo da su korisnici zadovoljni samim kursevima (33% polaznika je dalo ocenu “zadovoljan” a preko 60% njih “ izuzetno zadovoljan”), već da su nakon našeg kursa dobili primenljivo znanje – skoro 90% polaznika je dalo najviše ocene na ovo pitanje!

Pročitajte i:  Bitcoin ponovo pada

PCPress.rs Image

S tim u vezi, ove godine su moduli i nastava usmereni na najvažnije oblasti koje su sami polaznici odabrali za najinteresantnije i najprimenljivije tokom anketiranja. Teorijski deo je dosta popunjen sa interaktivnim radionicima i primerima. Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu Metropolitan Univerziteta! Kurs startuje 12. oktobra i traje 4 nedelje! Pogađate, moguće je i plaćanje bitcoin-ima.

Izvor: ECD.rs

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,