Jednostavan, pouzdan i cenovno pristupačan video-nadzor

PROVISION-ISR je izraelska multinacionalna kompanija osnovana 2007. godine kako bi zadovoljila potražnju za visokokvalitetnim proizvodima u srednjem segmentu tržišta CCTV opreme i rešenja.

PCPress.rs Image

Od osnivanja, Izrael je postao lider u oblasti nacionalne bezbednosti, a mnogi izraelski proizvođači bezbednosne opreme dolaze iz različitih specijalnosti, uključujući upravljanje vanrednim situacijama, sajberbezbednost, obaveštajne službe, zaštitu ključne infrastrukture, pametne gradove i napredna rešenja za CCTV nadzor. Danas, Provision-ISR posluje u više od 40 zemalja širom sveta putem filijala i zvaničnih ekskluzivnih distributera, koji rade kao partneri u promociji brenda u svojim zemljama.

Veća povezanost dovodi do većeg rizika

IP protokol se najčešće koristi za komunikaciju između računarskih mreža i Interneta i stoga je idealan za strimovanje visokokvalitetnih video-sadržaja putem mrežne infrastrukture. IP tehnologija video-nadzora nudi povezano rešenje za nadzor koje ne ugrožava pouzdanost ili kvalitet slike. Međutim, svaki povezani IoT uređaj izuzetno je ranjiv na ciljane napade koji mogu poremetiti usluge i operacije, pri čemu je krajnji cilj ostvarivanje finansijske koristi (npr. ransomware, rudarenje kriptovaluta) ili sticanje uporišta u osetljivim mrežama.

Mnogobrojne reference

Provision-ISR ima mnogobrojne reference širom sveta, među kojima su najčešće luksuzni rezidencijalni kompleksi, lanci supermarketa, proizvodni pogoni, benzinske pumpe, ambasade, turistička odmarališta, železničke stanice, životinjske farme, fudbalski stadioni.

Check Point rešenje za siguran IP video-nadzor

Provision-ISR i, takođe izraelski, Check Point uspostavili su jedinstvenu saradnju na globalnom nivou kako bi pružili najsigurnije rešenje za IP video-nadzor u industriji. Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) vodeći je pružalac kibernetičkih sigurnosnih rešenja za vlade i korporativna preduzeća širom sveta, a njegova rešenja štite korisnike od kibernetičkih napada s vodećom stopom otkrivanja malvera, ransomvera i drugih vrsta napada. Check Point nudi višeslojnu sigurnosnu arhitekturu koja štiti informacije koje preduzeća drže u oblaku, mreži i mobilnim uređajima, uz najkompletniji i intuitivni sistem za upravljanje sigurnošću s jedne tačke kontrole. Check Point štiti više od 100.000 organizacija svih veličina širom sveta.

PCPress.rs Image

Provision-ISR se specijalizovao za napredna rešenja za CCTV nadzor, a njihov širok spektar proizvoda uključuje visokokvalitetne IP i HD kamere, sofisticirane uređaje za snimanje i kompletan set pouzdanih dodataka specijalno dizajniranih za tržište CCTV-ja. Pored toga, inženjeri kompanije Provision-ISR imaju izuzetno znanje u razvoju naprednih softverskih rešenja, pritom održavajući korisnički interfejs intuitivnim i jednostavnim. Check Point Quantum IoT Protect Firmware pruža kompletno rešenje za sve njihove potrebe u vezi sa sigurnošću firmvera.

Provision-ISR i, takođe izraelski, Check Point uspostavili su jedinstvenu saradnju na globalnom nivou kako bi pružili najsigurnije rešenje za IP video-nadzor u industriji

Od otkrivanja rizika u sigurnosti firmvera, do ojačavanja uređaja zaštitom tokom upotrebe, pa sve do upravljanja uređajima definisanim procedurama, proizvođači IoT-a dobijaju vidljivost, sigurnost i kontrolu koje su im potrebne da bi ponudili korisnicima visokobezbedne povezane proizvode. Sa ugrađenom sigurnošću u CCTV uređajima, Provision-ISR se izdvaja od drugih ponuđača slične opreme, a upravo ova činjenica gradi poverenje korisnika u sve kompleksniji i opas­niji kibernetičko-fizički svet.

Pročitajte i:  ALE i TRS za siguran video-nadzor „presents“: Čovečanstvo i nove oči

Check Point Nano Agent: sofisticirana IoT zaštita opreme

Revolucionarni Check Point IoT Protect™ sa Nano Agent® pruža IP povezanim CCTV uređajima zaštitu tokom samog izvršenja vandalizma, omogućavajući uređajima sa ugrađenom sigurnošću firmvera da nastave bezbedno funkcionisanje. Baziran na najnovijoj tehnologiji integriteta kontrolnog toka (CFI), Check Point IoT Protect™ sa Nano Agent® omogućava vam da odbijete i najsofisticiranije napade na uređaje, uključujući ubacivanje komandi, korupciju memorije, preusmeravanje kontrolnog toka, pa čak i ranjivosti firmvera koje još nisu otkrivene (zero-day). Ovi napadi su povezani s nekim poznatim zloupotrebama, kao što su EternalBlue, Heartbleed, Shellshock, Bluebourne, Ghost, Venom i ImageTragick.

Dinamička digitalna analiza (DDA2™)

Provision-ISR-ova tehnologija dinamičke digitalne analize (DDA2™) predstavlja najimpozantniji napredak u video-analitici, omogućavajući neuporedivu preciznost, efikasnost i pouzdanost, a višestrani pristup video-analitici prevazilazi konvencionalne metodologije. U svojoj srži, DDA2™ tehnologija koristi moć napredne veštačke inteligencije i algoritama za precizno analiziranje video-podataka u realnom vremenu.

Visok nivo zaštite dostupan svima

Check Point-ovo i Provision-ISR-ovo rešenje za siguran CCTV namenjeno je svima, od kućnih korisnika i malih organizacija do velikih preduzeća. Manjim korisnicima će se rešenje dopasti jer dobijaju siguran i funkcionalan video-nadzor s minimalnim podešavanjem. Za srednja i velika preduzeća koja zahtevaju visok nivo zaštite i žele da u potpunosti kontrolišu svoju CCTV bezbednost, nudi se holističko rešenje za kibernetičku sigurnost koje obuhvata sve, od oblaka do IP kamere, NVR-a (mrežni video-snimač) i VMS-a (sistem za upravljanje video-nadzorom).

PCPress.rs Image

Sigurnim IP bezbednosnim rešenjem Provision-ISR-a i Check Point-a, korisnici konačno mogu proširiti svoju poslovnu sigurnost svih CCTV uređaja. Check Point proizvodi pružaju celovitu sigurnost od preduzeća do oblaka, preko ličnih mobilnih uređaja radnika. Organizacije često implementiraju više rešenja za kibernetičku sigurnost u potrazi za boljom zaštitom. Kao rezultat, često ostaju sa fragmentiranim arhitekturama sigurnosti, što dovodi do visokih TCO (troškova vlasništva). Usvojenjem konsolidovanog pristupa sigurnosti, preduzeća ostvaruju preventivnu zaštitu od naprednih napada pete generacije, uz postizanje povećanja operativne efikasnosti za 50 odsto i smanjenje troškova sigurnosti za 20 odsto. Upravljanje celokupnom infrastrukturom uz pomoć distribuiranog, cloud upravljanog sigurnosnog rešenja za zaštitu velikog i raznovrsnog skupa računarskih mreža, tehnologija u oblaku, pristupnih tačaka, mobilnih i IoT uređaja, čiji su atributi mapirani i zaštićeni Nano Agentom, uz primenu specifičnih sigurnosnih praksi, kao što su usaglašenost, kontrola pristupa i prevencija pretnji.

Usvojenjem konsolidovanog pristupa sigurnosti, preduzeća ostvaruju preventivnu zaštitu od naprednih napada pete generacije

Ekskluzivni distributer za Srbiju: sionnet.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *