Još 9 dana do nove DevOps i Testing konferencije

Ako precrtavate dane u kalendaru do konferencije, od danas vam ostaje samo 9. Kompanija Comtrade Digital Services je većinski sponzor prve DevOps and Testing konferencije, koja će se održati u periodu između 13. i 14. oktobra u Ljubljani u Sloveniji. Na konferenciji se očekuje preko 200 učesnika – predstavnika 60 kompanija iz Jadranske regije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Irske i Velike Britanije.

joan-wrabitz

Među potvrđenim učesnicima su kompanije Emirc, DTC, Atlanthb, Sparkasse, Addiko Bank, NiceLabel, Marand, Infinum, Ryanair, Datalex i mnoge druge. Program konferencije uključuje 11 sesija, dve radionice, okrugli sto i večernji networking event. Glavni govornik na DevOps and Testing konferencije biće Joan Wrabitz, direktorka informacionih tehnologija u kompaniji Quali, koja će detaljno objasniti pojam DevOps-a, njegove prednosti, kao i izazove koje nosi ovaj metod razvoja. Jedna od ključnih tema njenog govora biće i zanimanje, odnosno uloga testera.

DevOps and Testing konferencija je prvenstveno namenjena IT profesionalcima na pozicijama softver testera, test lead-a i menadžera za upravljanje kvalitetom. S obzirom na izuzetno kvalitetan program, manifestacija će takođe biti korisna i softver developerima, te projektnim  menadžerima koji žele da prošire svoja znanja iz ove oblasti.

n-sopar_0988wsr

Konferencija će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, ali i proces provere bezbednosti i kvaliteta. Na konferenciji će se naći predavači sa bogatim iskustvom, kako bi podelili svoja znanja iz stručnih oblasti, ali i diskutovali o poslednjim inovacijama i trendovima.

Ne treba zaboraviti ni okrugli sto, koji će se održati na konferenciji na temu “Kako da se obezbedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije“, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o trenutnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima.

testing-conference-ljubljana_static-baner-1200x630px-fb-image

Za konferenciju se možete registrovati na registracija, a više o govornicima saznati na govornici

Facebook komentari:
SBB