Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

Šesta eSecurity konferencija će se održati od 27. do 29. septembra 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu, a agendu možete preuzeti ovde.

PCPress.rs Image

Međunarodna eSecurity konferencija, kao i svake godine, tajaće tri dana. Prvog dana, 27. septembra, se održava hands-on radionica i taj dan organizatori nazivaju Zero Day. Naredni dani, 28. i 29. septembar, su namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavača po pozivu. Na konferenciju je dolazak potvrdio veliki broj predavača, a organizovaće se i dve panel diskusije kako bi se bolje sagledale aktuelne teme u cyber svetu.

Upoznavanje i druženje je uvek jedan od bitnih aspekata konferencije. Na samoj konferenciji ali i van konferencijske sale učesnici i predavači će moći da provedu kvalitetno vreme i razmene znanje i iskustvo. Konferencija uključuje svečanu večeru organizovanu na splavu Viva, kao i druge slične aktivnosti i dešavanja.

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Za konferenciju se možete prijaviti na sledećem linku https://esecurity.rs/signup/.

Više informacija o prethodnim eSecurity konferencijama možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: