ERP 2024

Još tri vikenda do jubilarnog Weekenda. 15 u Rovinju

Mnoštvo domaćih, ali i stranih renomiranih lica iz različitih područja i industrija kao što su mediji, odnosi s javnošću, IT, muzika, ekonomija te inovacije i ove će godine obogatiti uzbudljivu atmosferu Weekend Media Festivala, najveće regionalne konferencije. Tako će jubilarni Weekend.15 od 22. do 25. septembra pod sloganom #SAMODOĐI u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, među ostalima, ugostiti Yossija Melmana, najvećeg stručnjaka međunarodne sigurnosti, ekonomskog eksperta Vuka Vukovića te najmlađu TED govornicu Ghadu Wali.

PCPress.rs Image
S leva na desno: Fabio Seidl, Ghada Wali, Vuk Vuković, Jason Romeyko

Kreativno, oglašivačko i medijsko okupljanje kroz više od 35 predavanja, diskusija i panela znatiželjnim posetiocima pružiće nova iskustva i znanja, prvenstveno zahvaljujući izvanrednim karijerama i postignućima ovogodišnjih govornika. Koje tajne skriva mračni svet špijunaže te šta znači brinuti o međunarodnoj sigurnosti najbolje zna cenjeni izraelski novinar i publicist Yossi Melman, a upravo će on u razgovoru 1 na 1 pod nazivom „Šta možemo naučiti od Mossada? s Igorom Alborghettijem, glavnim urednikom nedeljnika Express, otvoriti program Weekenda.

O ključnim koracima za efekrivno pokretanje poslovanja i uspešno uplovljavanje u preduzetničke vode govoriće Nikola Dešković, osnivač prve internet kompanije AutoScout 24 koja se bavila promocijom i oglasima polovnih automobila, dok će Alan Sumina, osnivač i direktor Nanobita- domaćeg jednoroga, identifikovati značaj i uticaj mobilnih igara.

Aktualnih ekonomskih trendova dotaknuće se Vuk Vuković, koji će govoriti o vrućoj jeseni i recesiji koja nas čeka u 2023., a zašto se WEB 3.0 smatra digitalnom prekretnicom reći će Filip Dragoslavić, suosnivač kompanije Solrise koja se bavi blockchainom, Nikola Škorić, direktor ElectroCoina, firme čija je misija jednostavna, brza i legalna kupoprodaja kriptovaluta te Ida Pandur, generalna menadžerka NEAR Balkans Huba.

Jedna od najuzbudljivijih priča na Weekend.15 zasigurno će biti razgovor Nikole Pavešića, iz Infobipa s Michael Seldenom iz kompanije Fineless Foods, jednim od trenutno najzanimljivijih food tech start up-ova na svetu. U sklopu Weekenda.15 biće proglašeni i pobednici domaćeg Food Tech start-up takmičenja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta, koje je započelo na Weekend Food Festivalu u maju.

Pod okriljem Weekenda, ove godine održava se i Golden Drum festival koji nagrađuje najbolje ideje, najuspešnije kreativne timove te vešte pojedince koji su učinkovito oživeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection. Tim povodom, publika će imati priliku da upozna Ghadu Wali, najmlađu TED govornicu koja predstavlja regiju MENA i prvu arapsku dizajnerku koja je govorila u sedištu UNESCO-a u Parizu. U Rovinju će nastupiti i Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj u Meti, odgovoran za kampanje širom sveta za prestižne brendove kao što su Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger i Quest te Jason Romeyko, svetski izvršni kreativni direktor i upravni partner kompanije Serviceplan International proglašene nezavisnom mrežom godine u Cannesu 2022.

Izuzev vrhunskih govornika i odličnih edukativnih sadržaja, Weekend Media Festival poznat je i po impresivnom zabavnom programu koji neće izostati ni ove godine. Tako će na najvećoj regionalnoj konferenciji nastupiti i trenutno najveća regionalna zvezda – Konstrakta, u pratnji benda Zemlja Gruva.

Kotizacije za najočekivaniji Weekend u godini još dva dana možete nabaviti po super ceni.

Sve informacije i najnovije vesti o Weekendu možete pronaći ovde, a sve novosti saznajte i putem službenih Instagram i Facebook kanala.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: