Junski broj PC Press-a u prodaji

PC Press naslovna #178

Od 1. juna, na kioscima je novi broj PC Press-a. Centralna tema broja je veliki test fotoaparata a tu su i druge aktuelne i zanimljive IT teme.

Bliže se godišnji odmori, dani kada ćemo poželeti da zabeležimo lepe trenutke. Svakako već imate foto-aparat, ali možda je vreme za novi? Imamo dobru vest za vas: izbor je širok, cene su niske, a kvalitet visok…

Novi HTC telefoni… i Flyer

Pred nama su se ekskluzivno našla tri HTC-ova uređaja: ChaCha namenjen intenzivnoj komunikaciji preko Facebook-a, vrhunski smart telefon Sensation i prava poslastica: Flyer, prvi HTC-ov tablet koji kao iznenađenje donosi kapacitivnu olovku.

Small Business Server 2011

Cloud computing pruža raznorazne prednosti, ali za sada vas neće lišiti potrebe za lokalnom IT infrastrukturom. Dobar server će vam sigurno biti potreban, a onda i softver za njega. Microsoft je, kroz Small Business Server 2011, pripremio okruženje koje odgovara manjim firmama.

Z68, nova zvezda desktopa

Prošla su četiri meseca od zvanične prezentacije Sandy Bridge procesora, LGA1155 platforme i P67 čipseta, a Intel nam je već spremio novi čipset. Šta donosi Z68 i kako rade prve ploče?

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Projekat: Uređaj za skeniranje knjiga   

Milioni knjiga čekaju da budu digitalizovani i dostupni svakome ko poželi da zaviri u njih. Kako brzo skenirati celu biblioteku? Predstavljamo efikasno rešenje…

Tekstove u celosti pročitajte u novom broju PC Press-a.

Facebook komentari: