Junski PC Press stigao na digitalne kioske

Za koji dan će krenuti Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će se ove godine održavati u Moskvi. Već prošlog meseca smo krenuli sa odabirom televizora koji će biti idealni da ne propustite nijedan jedini detalj nijedne utakmice, a ovog meseca smo nastavili sa još nekoliko modela koji su se izdvojili od konkurencije.

PCPress.rs Image

Pored velikih ekrana, na red su došli i oni nešto manji, koji stanu u džep, a koje svakog dana gledamo više nego najmilije. Pored CAT pametnih telefona sa IC kamerom, testirali smo i kameru novog Samsunga S9+, ali i Huawei P20 i P20 Lite, te novi, jači LG G7, kao i novu Motorola g6 seriju, ali i Blackberry i Nokia modele, koji se na velika vrata vraćaju na naše i svetsko tržište.

Druga generacija AMD Ryzen procesora je stigla, pa smo se pozabavili performansama obećavajuće AMD platforme, a u međuvremenu je stigao i Windows 10 za proleće-leto, pa smo izlistali i probali sve novine koje donosi.

Šta se radi u svetu data centara i zbog čega cene HDD-ova ne idu na dole je pitanje na koje smo pokušali da damo odgovor.

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

PC Press@Play Store (Android)

PC Press@App Store (iOS)

Novi PC Press iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,