Kad ukrstite telefon i akumulator…

Ulefone je i službeno predstavio svoj pametni telefon Power 5 koji ima bateriju sa rekordnim kapacitetom od 13.000 mAh, u kombinaciji sa brzim i bežičnim punjenjem te ukupno četiri kamere. Kompanija Ulefone je svoj Power 5 predstavila još u februaru tokom ovogodišnjeg MWC sajma.

PCPress.rs Image

Poređenja radi kapacitet baterije od 13.000 mAh je za tri do četiri puta veći nego što je uobičajeno za većinu bitnih pametnih telefona danas. Nije potrebno reći da se očekuje da će baterije biti u izobilju, a Ulefone ide tako daleko da kaže da Power 5 može da traje do sedam dana od jednog punjenja. Štaviše, i pored znatno većeg kapaciteta baterije, kompanija navodi da se baterija može potpuno dopuniti za samo dva sata i trideset minuta. Pred narudžbine za ovaj uređaj kreću od sutra 24. aprila, a osim masivne baterije, vredi spomenuti i mogućnost brzog ali i bežičnog punjenja kao i četiri ugrađene kamere. Sa zadnje strane nalaze se dve kamere od 21 MP sa Sony IMX230 senzorom i 5 MP sa Sony senzorom s optičkom stabilizacijom slike, dok se s prednje strane nalaze takođe dve od 13 MP i 5 MP.

Pročitajte i:  Gemini će uskoro ući u vaše DM 

Tu je i 6-inčni FHD+ ekran rezolucije 18:9, MediaTekov Helio P23 čip, 6 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, senzor otisaka prsta smešten sa strane (po uzoru na starije Sony-eve uređaje), mogućnost otključavanja uređaja prepoznavanjem lica kao i operativni sistem Android 8.1 Oreo.

Izvor: AndroidHeadlines

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,