BIZIT plus

Kako pametno iskoristiti inovacije za rast biznisa – INAT Summit (20-23. april)

Spremite se za promenu poslovne i tehničke paradigme! Ovog aprila u Beogradu očekuje nas prva međunarodna IT konferencija pod nazivom INAT Summit (Innovation Attitude), koja će biti sve, samo ne uobičajena.

PCPress.rs ImagePokrićemo zanimljive, aktuelne i nedovoljno potencirane teme za naše IT podneblje. Fokusiraćemo se na  rešenja VR/AR-a van video igara, posvetiti pažnju urbanom planiranju kroz rešenja ,,pametnih gradova’’, videti kako svaki uređaj u našem domaćinstvu može biti kontrolisan sa daljine (IoT), videti kako tehnološki alati doprinose demokratizaciji i širenju svesti, upoznati se sa tehnikama agilnog projektnog menadžmenta i psihologijom uspeha u poslu. Tu svakako nije kraj, pošto ćemo obratiti i tematiku Big data, napredne tehnike vođenja IT projekata uz izbegavanje burnout-a i upoznaćemo se sa trendovima digitalnog marketinga za 2017. Kao šlag na torti je tema crowdfunding-a, gde ćemo dati korisne smernice odvažnim preduzetnicima.

Ono po čemu je ovaj događaj svakako specifičan jeste i podatak da će preko 70 % govornika biti iz inostranstva. Pored predavača iz Srbije, u goste nam dolaze preduzetnici i eminentni stručnjaci iz Velike Britanije, Nemačke, Kanade, Izraela, Francuske, Italije, Švedske, Slovenija i Bugarske.

Prijave za konferenciju su u toku. Studenti će plaćati 4.900 RSD, članovi delegacija 85 EUR a pojedinačni IT stručnjaci 135 EUR.

PCPress.rs ImageMožete konkurisati i za INAT nagrade, kojima želimo da pohvalimo promotere IT-a u Srbiji. Možete kandidovati sebe, kolegu/koleginicu, projekat ili firmu. Prijave važe do 5. aprila.

www.inatcentre.com

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,