Kako postati influenser za Noć veštica

Mimovi su već neko vreme jedna od omiljenih tema za Noć veštica, pa je sve više onih koji se, umesto u čudovišta i princeze iz bajki, maskiraju u moderne internet junake. Pored mim-heroja, tu su i bića iz stvarnog života, čiji se najveći deo postojanja odvija takođe na internetu, a koji su od ove godine i sami postali maske.

PCPress.rs Image

Paralelno sa novim trendovima razvijaju se i novi brendovi, koji su tu da ponude sve onima koji su spremni da sve kupe, a ovogodišnja Noć veštica dobila je jedan zanimljiv dodatak, te kostim koji kao da je tu da potvrdi: „Da, ovi baš sve kupuju.“ Naime, radi se o tome da je brend Urban Outfitters u kostime za Noć veštica ove godine uključio i nešto što se zove „influenser maska,“ koja se sastoji od jednostavne odeće i naočara. Kostim košta čak 59 američkih dolara, a pored odeće preporučuje se i platinum-plava perika, koja košta još 16 dolara, te, tvrde prodavci, upotpunjuje pravi influenser izgled. I tu nije kraj – tu su i Fila patike od 70 dolara, te crni kačket od 10 dolara, pa kostim na kraju košta čitavih 155 dolara.

PCPress.rs Image

Tako svako može da postane influenser bar na jednu noć, koja, između ostalog, slavi i stravu i užas, pod uslovom da zaboravi da biti influenser pre svega znači biti autentičan, ili bi barem tako trebalo da bude.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,