Kako postati influenser za Noć veštica

Mimovi su već neko vreme jedna od omiljenih tema za Noć veštica, pa je sve više onih koji se, umesto u čudovišta i princeze iz bajki, maskiraju u moderne internet junake. Pored mim-heroja, tu su i bića iz stvarnog života, čiji se najveći deo postojanja odvija takođe na internetu, a koji su od ove godine i sami postali maske.

PCPress.rs Image

Paralelno sa novim trendovima razvijaju se i novi brendovi, koji su tu da ponude sve onima koji su spremni da sve kupe, a ovogodišnja Noć veštica dobila je jedan zanimljiv dodatak, te kostim koji kao da je tu da potvrdi: „Da, ovi baš sve kupuju.“ Naime, radi se o tome da je brend Urban Outfitters u kostime za Noć veštica ove godine uključio i nešto što se zove „influenser maska,“ koja se sastoji od jednostavne odeće i naočara. Kostim košta čak 59 američkih dolara, a pored odeće preporučuje se i platinum-plava perika, koja košta još 16 dolara, te, tvrde prodavci, upotpunjuje pravi influenser izgled. I tu nije kraj – tu su i Fila patike od 70 dolara, te crni kačket od 10 dolara, pa kostim na kraju košta čitavih 155 dolara.

Pročitajte i:  Prvi put: Kad botovi snimaju horor film

PCPress.rs Image

Tako svako može da postane influenser bar na jednu noć, koja, između ostalog, slavi i stravu i užas, pod uslovom da zaboravi da biti influenser pre svega znači biti autentičan, ili bi barem tako trebalo da bude.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,