Kako smanjiti roaming troškove uz Vip mobile?

Ukoliko neko putuje u inostranstvo, značaj prelaska granice verovatno najbolje oseti po internet pristupu. Naravno, možemo da pristupimo internetu, zovemo i razmenjujemo poruke čak i kada nismo u zemlji – međutim, tada smo u romingu. Ova reč se povezuje sa ogromnim računima, ali da li je obavezno tako?

PCPress.rs Image

Na primer, ukoliko nemate aktiviran neki roming paket, verovatno ćete isprobati razne opcije kako biste se povezali na internet u inostranstvu i svima poslali čuvene „stigli smo“ poruke pre nego što rešite da iskoristite svoju mrežu. Ovo uključuje intenzivno traganje za otvorenim wi-fi mrežama, uglavnom lošeg kvaliteta, po benzinskim pumpama, ispred velikih ugostiteljskih objekata i fast food restorana.

No, ima rešenja za sve turističke probleme. Domaći operator  Vip ima nove roming dodatke, zahvaljujući kojima ćete i preko granice moći da komunicirate normalno. Njihovi dodaci od 1GB, 3GB i čak 10GB interneta, za 7, 15, odnosno 30 dana, donose komfor korišćenja interneta bez muke, u 40 različitih zemalja gde dodaci važe, a koje možete videti na njihovom sajtu. Vip ima i manji paket stvoren za kratka putovanja, 500 MB koje možete iskoristiti tokom tri dana. Za samo 399 dinara, koliko Mini Roming Net dodatak košta, moći ćete jednostavno da lutate, bez straha da ćete se izgubiti.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

PCPress.rs Image

Svi dodaci se aktiviraju veoma jednostavno – slanjem sms-a, besplatnim pozivom korisničkog servisa dok ste još u Srbiji, besplatnim pozivom *123# u romingu, putem aplikacije Moj Vip ili posetom Vip prodajnom mestu. Ukoliko se desi da, čak i uz dobru procenu o tome koji vam je paket potreban, potrošite sav internet koje ste uplatili, više ne morate da budete u panici od visokog računa, jer vam se svaki sledeći potrošeni megabajt naplaćuje po ceni od jednog dinara – baš kao da ste kod kuće.

Za sve koji se upute na crnogorsko primorje, Vip nudi i poseban roming dodatak sa 3 GB interneta i 100 minuta odlaznih poziva ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, za samo 999 dinara u trajanju od 30 dana. Svetske putnike posebno će obradovati i Global dodaci, koji važe i za SAD, Kanadu i Kinu, a obuhvataju 50 ili 100 minuta ili sms-ova, u zavisnosti od vaših potreba. Roming Plus godišnji je dodatak savršen za dokazane avanturiste koji su veoma često preko granice – kada ga aktivirate, on za samo 499 dinara mesečno pruža 6 GB interneta, ali i Generali putno osiguranje koje pokriva i skijanje i snowboarding.

Facebook komentari: