PC Press Studio

KFC: Gejming konzola koja greje piletinu

KFC i Cooler Master su zajedničkim snagama kreirali gejming PC u obliku kantica u kojima se obično služi piletina, a uređaj pored igranja video igara nudi i mogućnost održavanja temperature hrane, najčešće piletine.

PCPress.rs Image

KFC je još pre nekog vremena na Twitteru pokrenuo kampanju “KFConsole”, ali je ovo ipak Cooler Master PC, sa KFC imenom na uređaju, te piletinom u konzoli. U pitanju je originalan dizajn, budući da niko nije ni sanjao ništa slično. Ukoliko ikada stigne do korisnika, KFConsole bi trebalo da bude brza, budući da je ojačana sa Intel Nuc9 Extreme Compute Element, koji već nazivaju „kraljem gejming računara“. Tu je i NVIDIA GPU, te Intel CPU, zajedno sa 1TB Seagate NVME SSD. Tvrdi se i da podržava VR, te da može da podržava 4K TV gejming.

https://twitter.com/kfcgaming/status/1341428570388901891?s=20

Pored sjajnih specifikacija, novu „konzolu“ najviše izdvaja prostor za držanje pržene piletine, a  u deo namenjen za hranu mogu da se smeste dva pileća krilca, koja se potom greju temperaturom koju emituje konzola. Nema podataka o tome kada će zainteresovani moći da kupe ovaj kulinarsko-gejmerski hibrid, a pretpostavlja se da će cena biti pozamašna, budući da samo Intel NUC9 Extreme košta 3.100 dolara.

Pročitajte i:  The Sims 4: Želja da igramo sebe

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,