Data centri 2024

Kickstart Day: Kako do efikasnog korišćenja AWS cloud servisa?

Amazon Web Services i IT trening centar Semos Education te pozivaju na online događaj Kickstart Day, 14. oktobra 2021. u 11h!  Uz prepodnevnu kafu, upoznaj AWS predstavnike, AWS partnere i AWS korisnike koji će sa tobom podeliti vredna iskustva o upotrebi cloud servisa u svom poslovanju.

PCPress.rs Image

Semos Education je jedini ovlašćeni AWS trening partner za Srbiju. Zajedno sa AWS-om, već dve godine obučavaju kompanije i njihove zaposlene cloud veštinama na srpskom tržištu. U ovom periodu imali su priliku da sarađuju sa različitim klijentima, ali je činjenica da se ovo tržište u Srbiji i dalje razvija. Najveći zamah ima u IT i outsourcing kompanijama, koje rade za inostrane klijente; kao i u gaming kompanijama. U finansijskoj i telekomunikacionoj industriji prelazak na cloud ide znatno sporije, zbog strogih bezbednosnih regulativa. Ipak, veliki broj kompanija je i dalje u fazi testiranja AWS-a, gde istražuju njegove mogućnosti na manjim projektima.

Cloud dolazi, a Semos radi na tome da spremi timove i kompanije da što bolje i lakše iskoriste njegove mogućnosti. Prepoznali su razvoj cloud computing tržišta i do sada su bili AWS study buddy sa zaposlenima u najrazličitijim oblastima. Ipak, najpopularnije su obuke za softversku arhitekturu, razvoj softvera, ali i administraciju sistema na cloud-u.

U želji da podele svoje dragoceno iskustvo učenja u oblasti cloud computing-a predstavljaju AWS Kickstart Day. Ovo je idealan događaj za sve kompanije koje su na početku svog puta ka cloud-u. Predstaviće sve načine i mogućnosti rada sa AWS-om i podeliti iskustva kompanija u Srbiji kako rad sa AWS-om zaista izgleda u praksi.

Žele da pričaju o svemu – dele pozitivna iskustva i dobre prakse, ali i izazove i rešenja koja se mogu očekivati u radu sa AWS cloud tehnologijama.

Ko će sve biti prisutan na događaju?

  • Predstavnici AWS-a: Yasen Spasov, Territory Manager SEE i Darko Mesaroš, Senior Developer Advocate
  • AWS partneri korisnici: Nemanja Mitić i Vuk Stanković, Technical Lead and Department Manager @Levi9, Miloš Folić, Principal DevOps Engineer @Things Solver, Marc Schroeter, CEO @Global Data Net
  • AWS trening partneri: Igor Ivanović, AWS Certified Instructor i Svetlana Milinković, Marketing and communications manager @Semos Education

Događaj će biti održan online, na srpskom i engleskom jeziku.

AWS Kickstart day je besplatan, ali je broj mesta ograničen i registracija je obavezna. Svoje mesto možete obezbediti registracijom do 13. oktobra na zvaničnom sajtu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,