ERP 2024

Kingston Technology slavi 30 godina postojanja

Kingston Technology Company, Inc, nezavisni svetski proizvođač memorijskih rešenja i tehničkih hardverskih rešenja, slavi 30. godinu poslovanja. Kompaniju Kingston su 17. oktobra 1987. godine osnovali CEO Džon Tu i COO Dejvid San. Dvojica suosnivača i dan danas vode kompaniju i ostali su veoma aktivni u svakodnevnom poslovanju.

PCPress.rs Image

Danas proizvode DRAM module i fleš memorijske proizvode, posebno SSD-ove, u čemu, po rečima kompanije, imaju primat među korisnicima i organizacijama koji nastoje da nadograde postojeće sisteme i data centre. Kingston je na svom početku 1987. proizvodio samo jedan proizvod i stalnim i strateškim rastom evoluirao je kao kompanija kontrolišući pritom proizvodni proces što je više moguće, od osnovnih elemenata do finalnog proizvoda, i u slučaju DRAM-a i fleš proizvoda.PCPress.rs Image

Uvidevši da su SSD-ovi budućnost skladištenja podataka kako u klijentskim računarima tako i u data centrima, kompanija je 2009. u ponudu uvela SSD uređaje. Kompanija je takođe uvidela rastuću potražnju za pametnim telefonima, tabletima, uređajima baziranim na IoT-u i nosivim uređajima. Pre sedam godina, osnovana je kompanija Kingston Solutions, Inc. (KSI), koja proizvodi integrisane memorijske proizvode (single-chip storage i kontrolerska rešenja) koji se koriste u lakšim i tanjim svakodnevnim potrošačkim uređajima.PCPress.rs Image

Pročitajte i:  U zdravstvu nema vremena za zastoje

Proširili su paletu proizvoda na slušalice sa mikrofonom (headset), tastature, miševe i podloge za miševe putem Kingstonovog gejming brenda HyperX, a proizvodi su brzo stekli popularnost i brzo su postali prihvaćeni od strane profesionalnih gejmera i eSports profesionalaca. Danas Kingston kroz sve svoje brendove i proizvode nudi preko 2000 tehnoloških rešenja i isporučuje ih u više od 120 države.

Evropska opšta regulativa o zaštiti podataka stupa na snagu polovinom sledeće godine i odnosi se kako na EU kompanije, organizacije i ličnosti, tako i na subjekte van EU koji posluju sa subjektima u okviru Evropske Unije. Na ovogodišnjoj konferenciji BIZIT imaćete priliku da čujete direktno od kompanije Kingston, kako da zaštitite i čuvate vaše podatke.

Facebook komentari: