Kingston USB flash 4 GB uz pretplatu na PC Press u septembru

Novo iznenađenje za pretplatnike! Svi pretplatnici koji tokom septembra uplate godišnju pretplatu na časopis PC PRESS po redovnoj ceni od 3.570 dinara dobiće Kigston Data Traveler USB flash disk od 4 GB. Svaki pedeseti pretplatnik dobija SSD Kingston V+ od 64 GB.

poklon0910 

Kako: Da biste se pretplatili na PC Press, dovoljno je da popunite formular strani www.pcpress.info/pretplata  i automatski na svom ekranu dobijate uplatnicu (za privatna lica) ili predračun (za pravna lica). Uplatom u iznosu od 3.570 dinara stičete pravo na godišnju pretplatu na časopis PC Press i poklon Kingston USB disk Data Traveler 4 GB.

Svaki pedeseti pretplatnik, umesto USB diska, dobiće na poklon SSD disk Kingston V+ od 64 GB.

Za pretplatnike iz inostranstva važe redovne cene za inostranstvo. Možete nas pozvati i na broj 011/276-55-33 i direktno naručiti svoje pretplatničke primerke i poklon.

Za koga: Akcija je namenjena novim pretplatnicima, ali i postojećim – bitno je samo da pretplatu obnovite u toku septembra.

Zašto:  Želimo da vas nagradimo za poverenje koje nam ukazujete, želimo da sledećih godinu dana uživate u našim tekstovima i da nam pomognete da postanemo još bolji!

Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

Do kada:  Akcija traje tokom meseca septembra, zaključno sa 30. septembrom 2010. godine.

PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,