Ko su članovi žirija Top50 2020 izbora?

Tradicionalno, Top 50 priznanja PC Press dodeljuje još od 1997. godine najboljim sajtovima, aplikacijama i nalozima na društvenim mrežama. Ove godine ceremonija uručenja nagrada dobitnicima održaće se 4. februara 2021. u svečanoj sali Skupštine grada Beograda i to hibridno – uživo i online. 

PCPress.rs Image

Kao što već znate, priznanja se dodeljuju u više kategorija, a procedura izbora počinje tako što publika PC Press-a nominuje kandidate za priznanja na sajtu pcpress.rs. Etapa predlaganja kandidata i dalje traje tako da na ovom linku možete predložiti svoje omiljene online stvari ili u formi ispod. Od pristiglih nominacija formira se lista po broju predloga, gde se na prvom mestu nalazi sajt, aplikacija ili nalog na društvenim mrežama koji je dobio najveći broj predloga. Prvih deset s te liste ulaze u trku za nagradu publike. Od svih pristiglih predloga, uključujući i tih deset, stručni žiri bira 50 najboljih.

Ovogodišnji Top 50 žiri

Zadatak članova žirija je da s liste nominovanih, konsenzusom prave uži izbor, po 20 predloga za svaku kategoriju. Zatim dvostrukim tajnim glasanjem biraju dobitnike priznanja po kategorijama. U svakoj kategoriji može biti dodeljeno najmanje dva a najviše pet priznanja. Ove godine, pored sedam članova redakcijskog žirija, odluku će donositi i članovi stručnog žirija u sastavu:

PCPress.rs Image

 

Sanja Lalević, Facebook Lead za Srbiju u okviru Httpool-a, zvaničnog predstavnika Facebook-a za Balkan

Marketingom se bavi više od 15 godina, a svoje iskustvo je gradila kako na strani medija, tako i u agencijskom svetu, najduže u agenciji Direct Media, gde je vodila sektor digitalnih medija. Trenutno je Facebook Lead za Srbiju u okviru Httpool-a, zvaničnog predstavnika Facebook-a za Balkan.


PCPress.rs Image

Anđelka Ducić, Digital Marketing Consultant i CEO Symbiotica d.o.o.

Marketing geeketa, Internet je njeno igralište, a laptop omiljeni aksesoar. Bavi se Internet marketingom, društvenim mrežama, PR-om, pisanjem i online komunikacijom u globalu. Radi s timom kvalitetnih ljudi (dizajnera, programera, kreatora sadržaja…) sa ciljem da klijentima podigne digitalno prisustvo na viši nivo.


PCPress.rs Image

Istok Pavlović, Internet marketing ekspert

Internet preduzetnik sa 22 godine iskustva u digitalnom marketingu. Kao autor legendarnog marketing bloga, ima preko 100.000 pratilaca sa celog Balkana. Osnivač niza online biznisa na globalnom tržištu. Vodio marketing u kompaniji Frame, najuspešnijem srpskom startupu. Ekspertize su mu content marketing, viralni sadržaj i copywriting.


PCPress.rs Image

Darko Mitrović, radio-voditelj, kolumnista, stendap komičar i prošlogodišnji dobitnik Top 50 priznanja

TV voditelj i urednik na televiziji Nova S, kolumnista za novine Danas i stendap komičar. Darko je najpoznatiji javnosti kao autor i urednik emisije Mentalno razgibavanje – jedne od najpopularnijih jutarnjih emisija u Srbiji. Prošle godine je osvojio Top 50 priznanje u kategoriji Društvene mreže za svoj Twitter nalog @Komandant_Dark, na kom trenutno ima skoro 42.000 pratilaca.


PCPress.rs Image

Uroš Bogdanović, radijski konsultant i voditelj

Na prvoj godini studija medicine počeo je da radi na radiju, gde je ostao i po završetku studija. Vodio je najslušaniji jutarnji program Uroš Bogdanović Show na Radio Index-u. Jedan je od scenarista nove generacije Index-ovog radio pozorišta i dopisni član njuz.net-a. Trenutno se bavi medijskim konsaltingom. U poslednje vreme, rado je viđen govornik na medijskim i marketinškim konferencijama širom sveta. Prvi je svetski priznat stručnjak za radio iz Srbije.

Učestvujte u izboru Top 50 i pošaljite svoj predlog na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,