Kome ide Top 50 glas publike?

Nagrada publike zauzima posebno mesto u okviru PC Press Top 50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji. Za što verodostojnije i merodavnije presuđivanje toga šta je najbolje i najinteresantnije što se može pronaći na (uslovno rečeno) domaćem internetu, ostalo vam je još šest dana!

PCPress.rs Image

Konačnu odluku, kao i do sada, prepustili smo vama, našim čitaocima, međutim ove godine smo uveli novinu. Tretirali smo ravnopravno sajtove, portale, aplikacije, YouTube kanale, jer smo zaista želeli da sve što je moguće pronaći onlajn bude dostupno vama na glasanju. Tražili smo vaše predloge, dostavili ste ih, prošli smo kroz njih i one sa najviše glasova stavili u listu potencijalnih kandidata.

Kao i prethodne godine, zarad najmerodavnije i najkvalitetnije moguće realizacije, glasanje će se obavljati na Fejsbuku, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas! Stoga, glasajte za svoje favorite!

Glasanje traje tačno sedam dana, do četvrtka, 24.01.2019. u podne, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen. Evo i liste predloga:

1. Car:go – aplikacija
2. Južne vesti – portal
3. Muđa – YouTube kanal
4. Telegraf.rs – portal
5. Baka Prase – YouTube kanal
6. Blic – portal
7. Stvar ukusa – website
8. E-kapija – portal
9. Cenoteka – portal
10. Radio uživo Srbija – aplikacija

Direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a. Najzad, možete glasati i direktno odavde, premda imajte u vidu da ćete svejedno biti upitani za svoje Facebook kredencijale:

Pročitajte i:  Top50 2023: Facebook stranica Eko straža osvojila Nagradu publike

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,