BIZIT plus

Kompanija Extreme d.o.o. u 2022. nastavlja da posluje u novom ruhu

Kompanija Extreme d.o.o. je na srpskom tržištu prisutna od 1996. godine i nakon više od 25 godina uspešnog poslovanja, u 2022. godini, nastavlja da posluje u novom ruhu. Novi vizuelni identitet nastao je kao odraz snage, zrelosti i iskustva stečenog u radu sa preko 15.000 klijenata, i to ne samo u nabavci softvera, već i u kreiranju i implementaciji softverskih rešenja.

PCPress.rs Image

  • Od samog početka dobro smo znali šta novim vizuelnim identitetom želimo da poručimo, a za to nam je bio potreban partner koji na najbolji mogući način to može da prenese bez reči, samo grafikom. Na tom putu naša najveća podrška bila je Agencija Futro design, na čelu sa Slavimirom Stojanovićem, koji i potpisuje novi Extreme logotip – kažu iz ove kompanije.

Kompanija Extreme od samog početka posluje pod sloganom „Softver na jednom mestu“, što sve ove godine oslikava njihova nastojanje  da obezbede apsolutno sve softverske licence potrebne firmi bilo koje veličine i industrije. Činjenica da je kompanija Extreme zadržala svoje stare boje (crvenu i crnu), govori kako se nije odrekla svoje misije i želje da stručnim savetima, kvalitetnim i pouzdanim rešenjima i pravovremenom podrškom isprati svakog klijenta na putu transformacije poslovanja i nameri da od investicije u softver napravi siguran uspeh.

Pročitajte i:  eLikvidatura: Vaša kombinacija za SEF

PCPress.rs Image

Najupečatljiviji deo novog Extreme vizuelnog identiteta, upravo je znak X, kao mesto na kome se ukrštaju staro i novo. Kako X predstavlja simplifikaciju naziva Extreme, ono je u ovom slučaju simbol i za dugogodišnje iskustvo, transformaciju, usavršavanje i rast kako iskustva, tako i same kompanije, ali i znanja o tehnologiji kojom se koriste, kako bi unapredili vaše poslovne procese. Kao kulminacija pojavljuje se crveni kvadrat, u gornjem desnom uglu, koji se odvaja od ostatka znaka X, ali ne narušavajući harmoniju. On predstavlja vizuelnu metaforu naših poslovnih rešenja i naše želje da se tržištu još više približimo i kao ponuđači poslovnih rešenja.

  • Mi ćemo uvek imati efektivno, ali vrlo prilagodljivo rešenje za svakog ko ispred sebe ima zadatak da digitalizuje poslovne procese u svojoj firmi – zaključili su iz kompanije Extreme doo.

S novim licem firme Extreme i celim portfolijem proizvoda možete da se upoznate na njihovom novom web sajtu, a te je i blog EXTREMEovanje gde možete da nastavite da čitate dobro poznate i zanimljive priče u novom ruhu.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: