ERP 2024

Kompanija Vertiv osnažila svoj rukovodeći tim za EMEA regiju novim unapređenjima

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, objavio je promene u višem rukovodećem timu za Evropu, Bliski istok i Afriku (EMEA). Restrukturiranje tima uključuje imenovanje Ana Maria Ciurea za potpredsednicu prodajnih operacija, Petera Lambrechta za potpredsednika prodaje i Rastislava Jasenovskyja za potpredsednika sektora infrastrukture i rešenja (I&S), podržavajući predanost kompanije Vertiv uspešnom poslovanju svojih kupaca na tržištu.

PCPress.rs Image
S leva na desno: Rastislav Jasenovsky, Ana Maria Ciurea, Peter Lambrecht

Ciurea je poslednje četiri godine upravljala sektorom prodaje u kompaniji Vertiv za EMEA regiju na poziciji direktorke prodajnih strategija i operativnih aktivnosti, a u kompaniji je već skoro 15 godina. U svojoj novoj ulozi potpredsednice komercijalnih operacija nastavlja da upravlja prodajom i operativnim aktivnostima, ali uz povećane odgovornosti koje uključuju nadzor end-to-end procesa, omogućavanje sveukupne efektivnosti i optimalnu raspodelu resursa. Ova nova pozicija poslužiće kao središnja tačka za poboljšanje međufunkcionalne efektivnosti i identifikovanje načina za optimizaciju svih usluga klijentima.

Lambrecht je unapređen na funkciju potpredsednika prodaje za EMEA regiju, nakon što je u kompaniji Vertiv radio više od 20 godina na pozicijama potpredsednika IS/IT sektora za EMEA regiju, country managera za Nemačku, Austriju, Švajcarsku i Italiju te potpredsednika za strateško upravljanje klijentima u EMEA regiji. Na svojoj novoj poziciji odgovoran je za vođenje prodaje proizvoda i usluga te go-to-market programa za ključne klijente, nacionalne klijente i channel partnere kompanije Vertiv na području EMEA regije. Uz povećanje prihoda, cenovnih inicijativa i porasta marže za sve zemlje, Lambrecht nastavlja da vodi i razvija prodajne timove širom regije, pokretanjem programa izvrsnosti uz alate i standarde upravljanja prodajom kako bi stvorio inkluzivnu, inovativnu kulturu usmerenu na rast.

Pročitajte i:  Vertiv predstavlja sveobuhvatna AI rešenja za napajanje i hlađenje

Jasenovsky u kompaniji Vertiv radi već 19 godina i bio je ključna osoba za pokretanje operativne strategije i izvršavanje poslovnih procesa u EMEA regiji. Njegovo imenovanje na poziciju potpredsednika I&S operacija za EMEA regiju ojačaće vezu između prodajnih i operativnih voditelja i timova, kako bi se dodatno unapredio nivo korisničke usluge. Nedavno je bio viši direktor za operativne aktivnosti u EMEA regiji i generalni direktor za Slovačku, a sada je ključni član rukovodećeg tima za EMEA regiju gde podstiče koheziju i na kraju uspeh između ostalih funkcija u regiji.

„Osiguravanje snažnog vođstva u prodaji i operativnim procesima uz interni razvoj talenata bio je ključni prioritet za Vertiv u 2022. godini. Ova imenovanja ne samo da su u skladu s našom strategijom za unapređenje usluga za korisničku bazu u EMEA regiji, nego takođe pokazuju predanost kompanije našim ljudskim potencijalima da unaprede svoje veštine i sposobnosti uz nove prilike. S ovim promenama u višem rukovodstvu za EMEA regiju, uveren sam da ćemo samo nastaviti da poboljšavamo zadovoljstvo svih kupaca kompanije Vetiv u regiji“, rekao je Karsten Winther, predsednik EMEA regije u kompaniji Vertiv.

Pročitajte i:  Vertiv se pridružuje NVIDIA partnerskoj mreži

Za više informacija o kompaniji Vertiv, posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: