BIZIT plus

Konica Minolta: Novi proizvodi na Međunarodnom sajmu informatičko-birotehničke opreme

147679Konica Minolta poslovna rešenja SE d.o.o. u saradnji sa ovlašćenim distributerima Birotehnika d.o.o. i Original d.o.o. promoviše novitete iz široke lepeze svojih proizvoda na 17. Međunarodnom sajmu informatičko-birotehničke opreme.

Konica Minolta predstavlja revolucionarnu seriju koja se odlikuje naprednom kombinacijom autentične tehnologije, modernog dizajna, jednostavnog rukovanja kao i niskim troškovima što su upravo zahtevi savremenog poslovnog okruženja.

Na sajmu su izloženi već poznati modeli bizhub PRO 65hc, PRO C5501, kao i PRO 950.

PRO 65hc kao i bizhub PRO C5501 poseduju naprednu štamparsku tehnologiju jednako u hardverskom i u softverskom segmentu, dok su prednosti modela PRO 950: impresivne brzine, fleksibilnosti, apsolutne pouzdanosti – upravo ono što centralni sektori za umnožavanje, kopirnice i komercijalne štamparije zahtevaju od digitalnog produkcionog sistema.

Multifunkcionalne inovacije kompanije Konica Minolta kombinuju kolor i crno-bele štampe i kopiranja sa kompletnim komunikacijskim rešenjima, što za rezultat ima visokoekonomične sisteme visoke brzine, neuporedivog kvaliteta i vrhunske funkcionalnosti. Bez obzira da li je u pitanju kompaktni aparat za manje kancelarije ili uređaj visokih performansi za instalacije u centralnim sektorima – u ovom asortimanu ćete pronaći uređaj koji će odgovoriti na svaki vaš zahtev. Na ovogodišnjem sajmu premijerno su predstavljeni uređaji: u boji bizhub C652/C452/C280/C200 kao i crno beli uređaj bizhub 222.

Pročitajte i:  Copilot se uvodi na više uređaja sa Windows 10 i 11 operativnim sistemom 

Svi Konica Minolta uređaji podržavaju softver za kontrolu pristupa i troškova izlaznog dokumenta SafeQ.

SafeQ je hardversko-softverska aplikacija koji kontroliše protok dokumenata u Windows i Linux okruženja. Instalacijom ovog softvera omogućava se kompletna administracija korisnika i kontrola troškova štampe s centralnog mesta.

Izvor: www.konicaminolta.co.rs

Facebook komentari: