Konkurs #okvirpodrške NLB Komercijalne banke otvoren još dva dana

Za prijavu na konkurs #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo poslovanje ukupnim iznosom od 100.000 evra, ostalo je još dva dana.

PCPress.rs Image

Konkurs za pravu ideju

Kao i prethodnih godina, pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do subote, 22. oktobra na sajtu NLB Komercijalne banke (www.nlbkb.rs/okvir) popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

Jedan je od nagrađenih i najinspirativnijih projekata prošlogodišnjeg konkursa #OkvirPodrške, jeste “Kolačić sreće”, proizvođač mini poslastica, koji ispod ukusnih i hrskavih komadića kolačića krije inspirativne poruke. Isidora Filipović, jedna od osnivačica firme istakla je da je dobijena podrška bila veliki podsticaj za razvoj biznisa u marketinškom smislu, ali i jako dragocena jer je donela rast interesovanja za njihove proizvode.

Zbog toga, ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje i ostvarite rast na održiv način – posetite sajt NLB Komercijalne banke već danas i uokvirite svoju ideju pravom podrškom!

Pročitajte i:  Banka Engleske: AI neće dovesti do gubitka posla

Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije koji će dobiti podršku u vidu promocije na digitalnim kanalima NLB Komercijalne banke i kanalima medijskog partnera projekta, šest meseci besplatnog održavanja poslovnog paketa – računa (za nove klijente koji još uvek nemaju poslovni račun/paket na dan prijave), 12 meseci bez naknade za korišćenje POS terminala, kao i 12 meseci bez naplate mesečne članarine za jednu odabranu Mastercard Business debitnu karticu.

Direktnim plasiranjem u veliko regionalno finale, 10 srpskih finalista naći će se u trci sa malim biznisima sa sedam tržišta na kojima posluje NLB Grupa, a pobednici će dobiti finansijsku podršku i to za prvo mesto 50.000 evra, 30.000 evra za drugo, dok je za treće mesto izdvojeno 20.000 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,