Konkurs za EY Preduzetnika godine 2017 je otvoren

Revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) 05. oktobra je po šesti put otvorila konkurs za program EY Preduzetnik godine koji će trajati do 20. novembra 2017. Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano u februaru 2018, a pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2018.

PCPress.rs Image

O pobedniku programa EY Preduzetnik godine 2017 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Takmičenje EY Preduzetnik godine organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Tokom prethodnih godina, u programu EY Preduzetnik godine u Republici Srbiji učestvovalo više od 120 kompanija koje zapošljavaju čak više od 11 hiljada ljudi i kumulativno su generisale više od 2.7 milijardi evra prihoda tokom poslednjih pet godina koliko se program u Srbiji organizuje. Ukoliko sami stojite ispred uspeha svoje kompanije, vodite kompaniju koja ima inovativna rešenja, a želite da učestvujete u trci za prestižnu EY Preduzetnik godine nagradu, prijavite se klikom na link.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,