BIZIT plus

KuCoin pokreće virtuelnu kancelariju u Bloktopia metaverzumu

Kripto berza KuCoin je najavila da će otvoriti virtuelnu kancelariju unutar nebodera iz decentralizovanog metaverzuma Bloktopia.

PCPress.rs Image

Jedna od prvih Meta kancelarija

Meta kancelarija će omogućiti korisnicima da ukrašavaju sajberpankove, interakciju sa virtuelnim nameštajem, kao i da razgovaraju jedni sa drugima u virtuelnom okruženju. U najavi od utorka, KuCoin je rekao da će se pridružiti metaverzumu pokretanjem kancelarije unutar platforme Bloktopia, dizajnirane kao neboder. Virtuelna zgrada ima 21 različit nivo u znak priznanja ukupne ponude od 21 milion bitkoina (BTC) i očekuje se da će u njoj biti smešteni drugi kreatori sadržaja, uključujući Poligon i Avalanche. KuCoin je naizgled usvojio poslovni model prilagođen metaverzima, nudeći podršku za izvorni token Bloktopia, BLOK, kao i pomoćni token za Dreams Quest (DREAMS), platformu za igre zasnovanu na blokčejnu koja ima za cilj ekonomiju zasnovanu na metaverzumu.

Prošle nedelje, velike korporacije, uključujući Facebook, Microsoft i Nike, objavile su svoje namere da se pridruže metaverzumu. Facebook se zvanično rebrendirao u Meta, Microsoft je ažurirao svoje usluge Teams i Xbox konzole kao deo svojih metaverzalnih planova, a Nike-ove objave za posao su pokazale da kompanija zapošljava virtuelnog dizajnera cipela. Iako će kripto kompanije slediti KuCoin-ov primer u uspostavljanju virtuelnog kancelarijskog prostora za korisnike, ostaje da se vidi kako okruženje može biti bolje prilagođeno nekim kompanijama. Pokrenut 2017. godine, KuCoin je izvestio da je od avgusta imao 10 miliona korisnika. Prošle godine, hakeri su ukrali otprilike 275 miliona dolara sa berze pre nego što je uspela da povrati većinu sredstava.

Pročitajte i:  Olakšana popravka Microsoft Surface uređaja 

Izvor: Cointelegraph

Facebook komentari: