Lako štivo za predizbornu tišinu – digitalni PC Press #242

U proteklih mesec dana održana su dva velika sajma u Evropi – jedan posvećen mobilnim uređajima (MWC, Barselona), a drugi modernom poslovanju i digitalizaciji (CeBIT, Hanover), pa vam prenosimo naše utiske sa lica mesta.

PCPress.rs Image

Stigli smo i da isprobamo Google Pixel i da malo gvirnemo u budućnost Android operativnog sistema. Ako planirate da kupite novi telefon spremili smo vam nekoliko saveta šta odabrati, a pod ruke su nam pali i neki vrlo zanimljivi pametni telefoni, kao što su Huawei P10 i Motorola Moto Z Play. Bilo da hoćete da prebacite poslovanje u cloud ili da napravite svoj server, NAS može biti logično rešenje, mi smo se poigrali sa modelima koje nude Qnap i NetGear.

U poslovnom svetu sinergija podataka i izveštavanja može biti krucijalna za donošenje dobrih odluka, a mi vam pomažemo da uči­ni­te in­for­ma­ci­oni sis­tem in­te­li­gen­tni­jim, a nje­go­ve od­go­vo­re na pi­ta­nja re­le­van­tni­jim. Tu su i teme koje pokrivaju dobar odabir kandidata za tražene pozicije, ali i evoluciju reklame i značaj profesionalnih displeja u ovoj industriji.

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

Pročitajte i:  Uvodnik: Dopisivanje s robotima

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iPad)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,