BIZIT plus

Lenovo podrška Vodafone McLaren Mercedes timu F1

Lewis-Hamilton

Veliki kineski proizvođač računara Lenovo, objavio je da je zvanično postao tehnički partner Vodafone McLaren Mercedes tima “Formule 1”, pobedničke ekipe šampionata “Formule 1” za 2008. godinu. Prema sporazumu, Lenovo će pobedničkom timu obezbeđivati neophodnu PC tehnologiju.

Uprkos nepovoljnom ekonomskom momentu, Lenovo se drži zacrtane strategije u promociji brenda, proširujući je na promotivne aktivnosti u okviru “Formule 1”. Kako navode u kompaniji Lenovo, ovo novo tehnološko partnerstvo pružiće im priliku da u odličnom okruženju pokažu inovativnost, izdržljivost i mnoge druge prednosti svoje tehnologije.

Timovi “Formule 1” često su bili pionirski korisnici snažnih i brzih mobilnih računara, počevši od zadataka kao što su startovanje motora, do kompleksnih očitavanja mernih uređaja i slanja ovih podataka u “pit-stop” za vreme trke. Vodafone McLaren Mercedes tim se nada, da će otići korak dalje i da će za vreme trke uspeti da šalje važne podatke o stanju automobila direktno inženjerskom timu u Velikoj Britaniji, kao i da će uspeti u nastojanju da inženjerski tim u realnom vremenu interveniše finim podešavanjem parametara automobila, ma gde se u svetu trka održavala.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Izvor: Lenovo

Facebook komentari: