ERP 2024

Lenovo predstavio novi VIBE K5 Plus

Kompanija Lenovo predstavila je na sajmu MWC novi telefon koji nosi brend VIBE. U pitanju je Android telefon Lenovo VIBE K5 Plus, a predstavljena je i njegova skromnija verzija VIBE K5

Lenovo VIBE K5_Silver

Zaljubljenici u muziku i multimedijalne sadržaje biće oduševljeni telefonom Lenovo VIBE K5 Plus zbog njegovih dobrih performansi i karakteristika. Uz FHD ekran od pet inča, procesor Qualcomm snapdragon 616 sa osam jezgara, zamenljivu bateriju kapaciteta 2750 mAh i 16 GB skladišne memorije (podrška do 32 GB memorije na kartici), ovaj telefon korisnicima obezbeđuje impresivno, brzo i neometano multimedijalno iskustvo u bilo kojem trenutku i na bilo kom mestu.

Lenovo VIBE K5 plus opremljen je kvalitetnim zvučnim sistemom Dolby Atmos i zvučnicima na poleđini koji obezbeđuju visok kvalitet zvuka, pa će korisnici moći da uživaju u filmovima, video-igricama i muzici uz čist stereo zvuk.

Svetla, kamera, akcija!

Budući da je kompanija Lenovo svesna da je obožavaocima brenda VIBE bitno da mogu da čuvaju važne uspomene sa svojim prijateljima, Lenovo VIBE K5 Plus opremljen je zadnjom kamerom od 13 Mp sa autofokusnim sistemom i LED blicem, kao i prednjom kamerom od 5 Mp sa fiksnim fokusom. Pored toga, telefon je opremljen brojnim aplikacijama kao što su SHAREit, SNAPit, Guvera Music i druge, koje omogućavaju lako deljenje sadržaja.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Lenovo VIBE K5 Plus ima elegantno dizajnirane aluminijumske ivice, tanak je samo 8,2 mm i ima samo 142 grama, a biće dostupan u platinasto sivoj i šampanjac zlatnoj boji.

Lenovo VIBE K5 Plus (takođe će biti u prodaji pod imenom Lenovo K5 Plus) biće dostupan od marta u zemljama u kojima se prodaju pametni telefon ovog proizvođačai.

Ovaj telefon biće dostupan i u skromnijoj verziji Lenovo VIBE K5, a krasiće ga HD ekran od pet inča i procesor Qualcomm Snapdragon 415 sa osam jezgara.

 

Izvor: Lenovo

Facebook komentari: