BIZIT plus

Lenovo predstavio telefon VIBE Shot – kameru i smart telefon u jednom

Kompanija Lenovo je najavila da je telefon VIBE Shot dostupan korisnicima u Srbiji. Ovaj telefon je kreiran kako bi korisnicima pomogao da u pokretu lakše uhvate i podele nezaboravne trenutke i im jednu od najboljih kamera na tržištu.Tesla M8 (30)
VIBE Shot je 2 u 1 uređaj tako da bude prava kombinacija kamere i pametnog telefona. Prvo, to je velikim brojem vrhunskih performansi. Na ovaj način, Lenovo je želeo da izađe u susret ljubiteljima fotografije koji žele da imaju uređaj koji će im predstavljati dostojnu zamenu za fotoaparat.

Naši najnoviji pametni telefoni dokazuju neverovatnu šansu za inovaciju kako samih uređaja, tako i karakteristika koje nude funkcionalnost koja je ključna za naše korisnike”, izjavio je Vladimir Ostojić menadžer odseka Lenovo Adriatic za pametne telefone i tablete. „Naš telefon VIBE Shot koji je i telefon i kamera u isto vreme, neće vam dozvoliti da propustite priliku za fotografisanjem. Ovaj uređaj predstavlja jedan od modela sa najnaprednijom kamerom na tržištu, i korisnici u Srbiji će konačno imati priliku da se uvere u njegov kvalitet i superiornost.”

VIBE_SHOT_Red_Back_low resZa fotografe početnike, Lenovo je obezbedio kameru VIBE Shot sa praktičnim tehnologijama, počevši od zadnje kamere od 16 megapiksela sa objetivom sa šest sočiva. Kamera ima senzor za slabo osvetljenje širom svog 16:9 rama za fotografisanje na mračnim mestima ili noću.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 donosi revoluciju u fotografiji

Zahvaljujući blicu u tri boje, svetlo fotografije se automatski prilagođava svetlosnim uslovima ambijenta, a optička stabilizacija slike smanjuje zamućenje slika i čini ih oštrim. Život ne čeka uvek da se napravi savršena fotografija, ali VIBE Shot je spreman da ga prati svojim infracrvenim fokusom koji je dvostuko brži nego običan autofokus i fizičkim dugmetom za slikanje, što znači da više nema mučenja sa traženjem pravog mesta na ekranu za klik.

Opremljeni unapred namešenim Smart podeševanjima i naprednim Pro podešavanjima, korisnici sada mogu da koriste kameru kako žele, a da pri tom jednostavno prelaze iz jednih podešavanja u druge samo uz pritisak na prekidač.

Lenovo Vibe Shot promocijaKada je vreme za razgovor ili povezivanje na Internet, VIBE Shot je spreman sa Full HD ekranom od pet inča i jednako dobrim performansama. Ovaj pametni telefon radi na sistemu Android 5.1 Lollipop, koristi procesor na Qualcomm Snapdragon 615 i nudi 32 GB skladišta sa opcijom za dodavanje microSD kartice sa dodatnih 128 GB muzike, filmova i slika.

Pročitajte i:  Motorola sada poseduje Silent Sentinel kompaniju specijalizovanu za kamere za velike udaljenosti

Postavljajte i preuzimajte podatke brzo uz LTE vezu ili se povežite na WI-Fi, a čak možete i da rukovodite različitim planovima za podatke uz mogućnost korišćenja dve SIM kartice. VIBE Shot ima i prednju kameru od osam megapiksela i dodatnom opcijom za panoramski selfi. Ova funkcionalnost dolazi u elegantnom, tankom i laganom ramu od aluminijuma, dostupnom u karmincrvenoj, bisernobeloj i grafitnosivoj boji.

 

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,