BIZIT plus

Vertex Standard lansirao nove dvosmerne radio uređaje

Vertex Standard LMR, Inc., vodeći proizvođač dvosmernih radio uređaja, danas je lansirao analognu seriju radio uređaja VX-260, nudeći širi dijapazon karakteristika, na taj način maksimizirajući vrednost ovih modela. Serija je namenjena korisnicima s različitih područja delovanja, uključujući sigurnosnu industriju, fabrike, hotele i kompanije koje se bave građevinom.

VX264_frontVX261_front

Serija analognih VHF/UHF prenosnih radio uređaja VX-260 bogata je mogućnostima i nudi korisnicima poboljšan zvučnik i jasniji zvuk, proširenu interoperabilnost, programabilne alarme u hitnim slučajevima i sistem univerzalne baterije. Ugradnja sistema univerzalne baterije („UNI“) omogućava korisnicima da za sve radio uređaje Vertex Standard koriste jednu vrstu baterije i punjača.

Novi modeli uključuju VX-261 sa 16 kanala i dva tastera, odnosno VX-264 sa 128 kanala, šest tastera koji se mogu programirati i ugrađenim inverzijskim kriptiranjem glasa.

„Ovi uređaji nude baš ono što korisnicima treba: potpuno rešenje koje je povoljno, povećava kvalitet zvuka, koristi univerzalne baterije i proširuje interoperabilnost s MDC-om 1200® i sistemom FleetSync®*“, izjavio je Andre Flasche, direktor distribucijske prodaje za Evropu i Afriku u kompaniji Vertex Standard.

„Ključna osobina naših kompaktnih radio uređaja bogatih mogućnostima je da našim korisnicima daju mogućnost komunikacije bez kompromisa. Naša poboljšana serija analognih uređaja ponudiće veću vrednost i tehničke mogućnosti, poboljšavajući rad na terenu. Ovom serijom ciljamo na različite vrste kupaca koji žele da povećaju efikasnost“.

Vertex Standard je takođe predstavio I veliki broj dodataka koji upotpunjuju kompanijsku ponudu uređaja. Za više informacija posetite www.vertex-standard-emea.com

Facebook komentari:
Računari i Galaksija