ePlaneta

Letnja avantura sa sportskom kamerom Samsung W350

PCPress.rs ImageOživite uspomene sa odmora pomoću kamere otporne na vodu, udarce i prašinu

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, proslavlja početak leta sa Samsung W350 kamerom koja je dizajnirana tako da pravi savršene snimke bez obzira na vrstu avanture. Sa ful HD snimanjem, model W350 može da se pohvali Multi Proof tehnologijom, to jest višestruko otpornim dizajnom, kao i maskom Floating Bumper – „Plutajući amortizer“, što su glavne dve karakteristike koje će se najpre pobrinuti za to da ova kamera podnese sve uslove, što je čini idealnim aksesoarom za letnje avanture.

Multi Proof dizajn modela W350 znači da je ova kamera savršeno opremljena čak i za najizazovnija okruženja za snimanje ili za jednostavno opuštanje pored bazena. Otporna na vodu do 5 metara dubine kao i na padove sa visine do dva metra, kamera W350 odbija prašinu i pesak svojim dizajnom otpornim na prašinu. Zbog toga njeni korisnici neće morati da brinu kada ponesu svoju kameru na hajking, vožnju biciklom ili na plažu. Robustna maska čini ovu kameru idealnim saputnikom svojih korinika na svim njihovim avanturama, od snimanja podvodne flore i faune do planinskih vrhova ili pustinjskih ravnica. Pri tome ovaj model pruža beskompromisni kvalitet snimaka. PCPress.rs Image

Uz to, model W350 poseduje čitavu paletu sportskih funkcija zbog kojih će snimanja na putovanjima i sportskim događajima dosegnuti jednu sasvim novu dimenziju. Robustna maska Floating Bumper – „Plutajući amortizer“ za kameru W350 sprečiće da ona potone. Korisnici mogu da je ispuste u bilo koju vodenu površinu, od bazena do reke, a ova kamera će nastaviti da pluta pri čemu će praviti neverovatne podvodne snimke. Takođe, ova sposobnost umnogome smanjuje mogućnost gubitka ili oštećenja ovog uređaja. Kamera je takođe opremljena pojasom za prsa i pojasom za ruku što omogućava korisnicima da je nose bezbedno i van ruku, bez potrebe da je stavljaju u torbu ili džep. Pojas za prsa se vezuje preko ramena i leđa čime se kamera može bezbedno pričvrstiti za prsa za snimanje bilo kakve aktivnosti bez ruku. Ovo je naročito korisno za snimanje jedinstvenih podvodnih snimaka dok plivate ili ronite sa maskom. Pomoću pojasa za ruku model W350 se može pričvrstiti za nadlakticu što korisnicima dopušta da lako prenose kameru u trenucima kada su im potrebne obe ruke što je idealno prilikom aktivnosti kao što su vožnja bicikla, džogiranje ili jahanje.PCPress.rs Image

Pročitajte i:  Samsung zahteva od nezavisnih servisa da prijavljuju kupce koji koriste neoriginalne delove

Jedinstveni Aqua način rada modela W350 znači da ne morate na obali da prestanete da pravite čiste snimke. To je funkcija koja kompenzuje mutne slike i minimalizuje distorziju koja može da se dogodi pod vodom. Ova funkcija dopušta pravljenje snimaka podvodnih avantura izuzetnog kvaliteta. Funkcije balansa bele boje i fokusa su posebno prilagođene takvim uslovima rada, zbog čega će snimci podvodnih doživljaja biti jasni i živopisni.

Jednostavno objavljivanje i čuvanje sadržaja

Tokom divnih letnjih meseci svaki trenutak je važan zbog čega se Samsung pobrinuo za to da kod modela W350 objavljivanje video snimaka bude lakše i brže nego ikad ranije, što je naročito zgodno na dugim odmorima. Ugrađeni USB priključak dopušta korisnicima da se povežu na kompjuter gde god se nalazili i time se eliminiše potreba za dodatnim kablovima dok se nalazite u pokretu. Tamo gde je potrebna dodatna fleksibilnost, W350 ima dodatni USB produžni kabl. Osim toga, dugme za razmenu i objavljivanje sadržaja One Touch omogućava korisnicima da objavljuju i razmenjuju video snimke na društvenim mrežama kao što je na primer YouTube, i to jednostavnim povezivanjem kamere sa računarom, izborom datoteke i pritiskom na jedno dugme.

Pročitajte i:  Samsung planira da u 2026. godini pređe na 1.4 nm proces proizvodnje čipova

Ponovo proživite avanture u neverovatnom kvalitetu 

Sa snimanjem od 1920×1080/30p u ful HD varijanti, model W350 neće samo ovekovečiti vaše avanture već će ih i vratiti u život kroz jasne i kvalitetne scene živopisnih boja i preciznih detalja. Sa video snimanjem od 30 kadrova u sekundi, snimanje na kameri W350 stvara takav video koji se može gledati na velikim ekranima sa istom jasnoćom i intenzitetom kakve ste iskusili tokom samog doživljaja, tako da korisnici mogu da kod kuće podele svoje letnje uspomene sa porodicom i prijateljima. PCPress.rs Image

Kako bi se napravio jasan video snimak sa malim šumom slike čak i u uslovima lošeg osvetljenja, kamera W350 poseduje i senzor od 5MP BSI CMOS koji skuplja duplo više informacija o svetlosti u poređenju sa običnim CMOS senzorom i F2.2 objektivom. 

Letnje snimanje

Robustni dizajn i niz dodatne opreme uz kameru W350 čine je jedinim uređajem koji će vam biti potreban ovog leta. Ova kamera je opremljena maskom Floating Bumper – „Plutajući amortizer“, pojasima za ruku i prsa, kao i produžnim USB kablom. Uz cenu od samo $199 (Molimo vas da proverite cenu sa lokalnim distributerom, jer promotivna cena može da varira na različitim tržištima), ova kamera obećava da će stvoriti nezaboravne letnje uspomene u svakoj avanturi.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

Specifikacije proizvoda:

Senzor slike 5 megapiksela 1/3.2” BSI CMOS
Objektiv F2.2 Samsung objektiv
Stabilizator slike Digitalni stabilizator slike
Displej 2.3” QVGA TFT LCD
Slika 5MP
Video Ful HD 1080/30p (H.264)
Video izlaz HDMI
Funkcije Aqua Mode, My Clip, Smart BGM II sa My music, One Touch dugme za razmenu sadržaja, Smart Filter, Record Pause, Dual Capturing (2MP)
Računarski softver Intelli-studio
Skladištenje mikro SD/SDHC
Baterija IA-BH130LB (ugrađena)
Dimenzije 62x112x17.8 mm
Težina 140g (sa baterijom)
Dodatna oprema (u kutiji) Maska „Plutajući amortizer“, pojas za ruku, pojas za prsa, USB produžni kabl
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,