Data centri 2024

HTC na Windows Phone 8 platformi

Has Microsoft locked HTC out of Windows 8? HTC je potvrdio svoju posvećenost korporaciji Microsoft, podržavajući novu Windows Phone 8 platformu. Dugogodišnje partnerstvo dve kompanije datira još iz 2000. godine i uključuje preko 40 miliona prodatih telefona. HTC će tokom ove godine predstaviti Windows Phone 8 uređaje.

„HTC je posvećen Windows Phone operativnom sistemu više nego ikada ranije i veoma smo uzbuđeni što ćemo predstaviti korisnicima pametne telefone sa novom Windows Phone 8 platformom tokom ove godine", rekao je Piter Čau (Peter Chou), generalni direktor HTC korporacije. „Predstavljanjem Windows Phone platforme 2010. godine, Microsoft je pokrenuo novi moćni mobilni ekosistem sa korisničkim iskustvom koje je istovremeno i jedinstveno i jednostavno za korišćenje“.

„Windows Phone je od svog lansiranja 2010. i sa 100,000 aplikacija danas na tržištu pokazao dobre rezultate", rekao je Teri Majerson (Terry Myerson), korporativni potpredsednik za Windows Phone u Microsoft-u. „HTC je jedan od naših najbližih partnera i delimo zajednički cilj u pokretanju inovacija usmerenih na korisnike, što čini zajednički rad jednostavnim. Jedva čekamo da HTC predstavi Windows Phone 8 uređaje ".

Pročitajte i:  Microsoft je kažnjen sa 242 miliona dolara

www.htc.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,