ePlaneta

LevelOne se vratio na naše tržište

Konferencija za novinare povodom povratka brenda LevelOne na naše tržište i potpisivanja ugovora o ekskluzivnom distributerstvu između kompanija DDC i Direct Link, održana je u četvrtak, 18. marta u Centru lepih umetnosti GUARNERIUS.

LevelOne press konferencija 18.03.2010.Prezentaciju biznis plana i portfolija proizvoda kompanije LevelOne održao je Country Manager za Srbiju, g-din Vladimir Jovanović, posle koje je organizovano druženje i upoznavanje sa izloženom paletom uređaja iz oblasti video nadzora, mreža, IP telefonije i kućnog umrežavanja putem strujne instalacije.

Osnovana ideja zajedničkog tržišnog nastupa na ovom tržištu nije samo ponuda proizvoda, već kompletnih rešenja zasnovanih na dugodošinjem iskustvu rešavanja problema kućnih i poslovnih korisnika. Ponuđena rešenja istovremeno predstavljaju inovativne, rafinisane poslovne modele koje LevelOne nudi partnernima iz domena sistem integracije, čime im omogućava da svojim krajnjim korisnicima ponudi dodatnu vrednost, proširuje sferu delovanja i raste zajedno sa kompanijom. Ova sinergija je ključ kojim će svi partneri, LevelOne i Direct Link pomoći afirmaciji informacionih tehnologija u onim poslovnim segmentima privrede gde ista još uvek nije prodrla.

24-port switchUpravo na toj zajedničkoj želji potiče ideja o saradnji LevelOnea sa kompanijom Direct Link, sa kojom deli zajedničke vrednosti, iskustvo i strast za kvalitetnim poslovanjem.

Još od 1991. godine kada je nemačka kompanija Digital Data Communications GmbH iz Dortmunda registrovala brend LevelOne, ovaj proizvođač posvećen je obezbeđivanju najkvalitetnijih rešenja na polju mrežne komunikacione opreme svih segmenata. U poslednje vreme fokus se prenosi na segment video nadzora, gde se nude rešenja sa IP kamerama. LevelOne danas predstavlja jedno od imena kome se na tržištima Centralne i Zapadne Evrope najviše veruje, o čemu svedoči i podatak da ovaj brend dominira kada su u pitanju rešenja za segment malih i srednjih preduzeća.
outdoor kameraKompanija u ovom trenutku poseduje regionalna predstavništva u preko 20 zemalja i ostvaruje godišnji promet koji prevazilazi milijardu dolara. Centrala kompanije nalazi se u Nemačkoj, ali naša predstavništva sada se mogu naći u Belgiji, Danskoj, Grčkoj, Italiiji, Holandiji, Portugalu, Sloveniji, Švedskoj, Južnoj Africi, SAD, a od nedavno i u Srbiji.

Gama proizvoda pod brendom LevelOne pokriva segmente bežičnih i žičnih mreža, uređaja za mrežno povezivanje putem strujne instalacije, uređaja za prenos napajanja putem mrežne infrastrukture (PoE), širokopojasnih usmerivača, ADSL usmerivača, printer servera, IP mrežnih kamera za video nadzor, mrežnih uređaja za skladištenje podataka, KVM preklopnika, uređaja za prenos glasa preko internet protokola (VoIP).

Već gotovo čitavu deceniju, brend LevelOne predstavlja sinonim za kompletna, takozvana end-to-end mrežna rešenja pre svega na tržištu Nemačke, kao i u ostalim zapadnoevropskim zemljama. Danas gotovo svako treće manje i srednje preduzeće u centralnoj Evropi poseduje deo svoje mrežne infrastrukture, dok kod čak 25% njih u pitanju su kompletna rešenja na polju umrežavanja, video nadzora, kreiranja rezervnih kopija i bezbednosti mreže.

Od same ideje sve do izbora materijala i plasmana na tržište, proizvodi sa oznakom LevelOne podvrgnuti su najsavremenijim metodama provere i kontrole kako bi osigurali da korisnika stiže samo ono najbolje.

Sistem pružanja usluga korisnicima, pre i nakon kupovine kao i održavanja proizvoda dugo je i pažljivo osmišljavan a skrojen je prema zahtevima korisnika. Svi korisnici LevelOne uređaja u prilici su da garantne uslove prilagode svojim potrebama, a DDC garantuje da će sistemi besprekorno funkcionisati u svakom momentu, o čemu govori i podatak da broj defektnih uređaja iznosi oko 0,2%.

Kako bi poduprli ovu tvrdnju, u LevelOneu su uveli politiku zamene uređaja u roku ne dužem od 24 sata, za proizvode iz profesionalnog segmenta, koji igraju kritičnu ulogu u informacionim sistemima.

Izvor: Direct Link

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,