Data centri 2024

Lexmark i zvanično u Srbiji

oliver dulic

Velika američka IT kompanija “Lexmark“ i zvanično dolazi u Srbiju. Posle potpunog preuzimanja firma „Ceemark“, koja je do sada zastupala Lexmark na ovim tržištima, multinacionalna korporacija ulazi punim kapacitetom na domaći teren. U globalnoj ekonomskoj krizi, kada većina investitora odlaže ili otkazuje investicije, ova poslovna odluka je vredna pažnje.

Tim povodom, Lexmark je danas organizovao prezentaciju za medije i poslovne partnere u hotelu Hyatt. Prezentaciji su prisustvovali i govorili Antonello Cardone (potpredsednik „Lexmarka“ i generalni menadžer za CEMEA), Oliver Dulić (ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Vlade RS), Boris Barjaktarović (državni sekretar ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo), Radmila Hrustanović (zamenica gradonačelnika Beograda), Cameron Werker (trgovinski ataše američke ambasade) i Ivan Stanković (direktor domaće kancelarije Lexmarka)

Takođe, Lexmark je danas uručio Gradu Beogradu 90 savremenih štampača kao donaciju za sve srednje škole na teritoriji grada.

Izvor: www.lexmark.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: