Top50 2023

LG: Blu-ray plejer BD390 – Novu dimenzija kućne zabave

PCPress.rs Image

LG Electronics upakovao je smart tehnologiju i poboljšane online mogućnosti u najnoviji stilizovani blu-ray plejer LG BD390.

LG-jev novi BD390 Blu-ray plejer nudi širok spektar online mogućnosti. Na plejeru mogu da se strimuju sadržaji sa interneta, kao što su spotovi sa YouTube-a. Uz interaktivni BD-Live koji je baziran na poslednjem Blu-ray Profile 2.0, gledaoci mogu da se konektuju na internet da bi uživali u igricama, muzici, filmskim trejlerima ili video spotovima u udobnosti dnevne sobe. Interna memorija od 1 GB eliminiše potrebu za dodatnim memorijskim uređajima.

Novi LG-jev plejer pretvara standardan DVD format u Full HD 1080p i daje najfiniji kvalitet slike. Dolby True HD, DTS-HD i 7.1 kanalni analogni izlaz zajedno kreiraju visoki audio kvalitet, identičan studijskom, pomerajući granice i dovodeći novu generaciju diskova.

Poboljšane performanse plejera BD390 su rezultat pažljivog osluškivanja potreba potrošača. Express Reaction Mode nudi brzo ubacivanje i loadovanje diskova, dozvoljavajući korisnicima da ubace CD čim upale uređaj. Disk je spreman samo 18 sekundi po paljenju uređaja. DLNA sertifikat omogućava razmenu sadržaja preko interneta, kao što su fotografije, muzika i video snimci preko različitih elektronskih uređaja u kući i izvan nje. Konektovanje na mrežu je jednostavno sa wireless LAN modulom koji je ugrađen u BD 390.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Plejer je kompatibilan sa više različitih formata. To podrazumeva MPEG4, video, JPEG, MP3, i WMA fajl format, što može biti smešteno na optičke medije kao što su CD, DVD i Blu-ray diskovi i USB memorije. LG BD390 možete povezati sa dodatnim hard diskom što će vam povećati performanse i doprineti savršenom uživanju.

Ovaj inteligentni Blu-ray DVD player koji sadrži LG-jevu najnapredniju tehnologiju je dostupan u prodavnicama kod nas od Septembra. Za više informacija posetite www.lge.rs .

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,