LG dobio 14 nagrada na CES-u

PCPress.rs ImageNa ovogodišnjem Consumer Electronic Showu u Las Vegasu, održanom početkom januara, kompanija LG Electronics dobila je čak 14 nagrada za vrhunski dizajn i izuzetne tehnološke inovacije. Na sajmu je učestvovalo više od 2.700 kompanija koje posluju u oblasti multimedije, elektronike i kućne zabave, a izlagači su bili podeljeni u kategorije digitalnih vizualija, igara i lokalno usmerenih usluga.

U poslednjih šest godina na CES manifestacijama kompaniji LG dodeljeno je više od 80 nagrada, a žiri koji je svake godine sastavljen od najuglednijih dizajnera, inženjera i novinara ocenjuje proizvode rukovodeći se kriterijumima upotrebne vrednosti, inovacije u dizajnu, kvaliteta i doprinosa kvalitetu života i životne okoline. LG je ove godine nagrađen u sedam kategorija: monitori, video komponente, zvučnici za kućne bioskope, bežične komunikacije, kućna elektronika, kompjuterske i audio komponente.

Nagradjeni proizvodi su: 55LHX ultratanak (24 mm) HD televizor sa LED pozadinskim osvetljenjem, BD300 Network Blu-ray mrežni plejer, LHB979 sistem kućnog bioskopa, Dare (VX9700) mobilni telefon s ekranom osetljivim na dodir i Schneider-Kreutznach sočivom za digitalni fotoaparat, Solar (HFB-500) slušalice koja za rad koristi energiju Sunca i N4B1 NAS sistem za skladištenje podataka sa Blu-ray pisačem.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 
SBB

Tagovi: , ,