Photoez: džepni LED projektori

c201 Ponuda za ove neodoljive džepne projektore stigla nam je direktno od kompanije Photoez, a nismo izdržali da vam ih odmah ne pokažemo. Informacije o cenama, na žalost, nisu priložene, ali kao i kod svih narudžbi sa Tajvana, situacija uveliko zavisi od količine koja se poručuje, načina transporta i pregovaračke veštine naručioca.

U ponudi su dva modela od kojih je jedan “standardni” model sa opcijama priključivanja na VGA (D-Sub) izlaze na prenosivim računarima ili video (composite) izlaze na DVD plejerima i ostalim AV uređajima, ali ima i ugrađeni čitač kartica i USB host funkciju. Drugi model namenjen je isključivo ljubiteljima iPhone i iPod uređaja, nema čitač kartica, ali ima mini adapter za VGA/video ulaze. Na priloženim slikama možete da vidite više podataka o ovim uređajima:

c201-1 c202-1

Izvor: Photoez

c202

Kontakt informacije: Photoez Digital Co.,Ltd -Add.: 9F.,No.69-4,Sec.2,Jhong-Jheng E.Rd.,Danshuei TaipeiCounty 251,Taiwan -TEL : +886-2-88091190 -FAX : +886-2-28098455 -Website : www.photoez.com.tw www.phance.com -Email : robin@photoez.com.tw -MSN : robinho568@hotmail.com -skype : robin_ho168 Molimo da se ulogujete, za više kontakt informacija.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  HP pokreće pretplatnički servis za iznajmljivanje printera
SBB

Tagovi: