LG Google TV na ovogodišnjem CES-u

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće dugo očekivani Google TV na Sajmu potrošačke elektronike (Consumer Electronics Show – CES) u Las Vegasu. LG Google TV kombinuje dobro poznati operativni sistem Android, koji je razvila kompanija Google, sa pogodnostima 3D i Smart tehnologije kompanije LG Electronics.

LG_LG Google TV_Foto1„LG neprestano teži da omogući veći izbor opcija za svoje korisnike kada je kućna zabava u pitanju“, izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Sa Google televizorom nudimo jedno sasvim novo i drugačije korisničko iskustvo, kombinujući vrhunsku LG 3D i Smart tehnologiju i Android platformu.“

Glavna karakteristika LG Google televizora jeste jednostavnost korišćenja, koja je omogućena postojanjem interfejsa zasnovanom na Android operativnom sistemu, kao i zahvaljujući LG Magic Remote daljinskom upravljaču sa ugrađenom Qwerty tastaturom. Korisnički interfejs i glavni meni LG Google televizora su u potpunosti prilagođeni brzom pristupu i lakom pretraživanju interneta. Ovaj model omogućava i izvršavanje više radnji istovremeno, tako da pretraživanje interneta, aktivnosti na društvenim mrežama i korišćenje standardnih funkcija televizora se mogu obavljati simultano. Magic Remote daljinski upravljač, koji sada poseduje i Qwerty tastaturu, dodatno olakšava rukovanje ovim modelom LG televizora.

Pročitajte i:  Honda i LG otvaraju fabriku baterija u Ohaju

LG_LG Google TV_Foto2LG Google televizor ima ugrađenu LG CINEMA 3D tehnologiju i dolazi sa 3D naočarima koje su lagane, udobne i ne koriste nikakvo elektronsko napajanje. Pored toga, LG CINEMA 3D naočare su i veoma pristupačne, tako da je LG Google televizor idealan za porodice i veće grupe prijatelja, koji žele izvanredno 3D iskustvo u svom domu.

Pored predstavljanja Google televizora, LG Electronics će nastaviti sa unapređivanjem sopstvene Smart TV platforme zasnovane na NetCast tehnologiji. Ova kompanija namerava da preko 60 odsto svih flat panel televizora u toku 2012. godine ima ugrađenu ovu Smart tehnologiju, kao i da kroz uvođenje novih sadržaja i servisa i dalje zadavoljava potrebe svojih korisnika.

Pored Google televizora, kompanija LG Electronics će na ovogodišnjem CES-u predstaviti i novu seriju 3D IPS monitora, 3D TV ekrane poslednje generacije (sa UD i OLED tehnologijom), najnovije kućne bioskope, kao i niz najsavremenijih kućnih aparata zasnovanih na Smart ThinQ™ tehnologiji.

LG

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,