ASUS ROG Flow

LG i Swarovski predstavljaju Premium OLED TV

LG Electronics (LG), uz dizajnersku podršku kompanije Swarovski predstaviće zakrivljeni OLED TV na IFA sajmu u Berlinu. Aerodinamično postolje ukrašeno svetlucajućim kristalima upotpunjeno je brilijantnim, jasnim bojama samo-osvetljujućih piksela OLED televizora, što ovaj uređaj napredne tehnologije čini veoma elegantnim.

LG S OLED televizor_Fotografija 2

Veoma tanak, dubine samo 4 mm i težine 16 kg, zakrivljeni LG OLED televizor savršeno se uklapa uz brend Swarovski. Sa stilski dizajniranim LG kristalnim postoljem, ergonomično zakrivljeni ekran izgleda kao da lebdi u vazduhu, stvarajući impresivni efekat koji pomaže gledaocu da u potpunosti doživi efekat boja i slike. Da bi se napravilo ovo jedinstveno postolje, iskorišćeno je oko 460 svetlucajućih Aurora Borealis kristala, tri različite veličine (SS8, 10 i 12) koji su ručno naneti na samo postolje. Krajnji efekat ovakvog dizajnerskog pristupa je suptilna i elegantna sjajna šara koja pretvara vrhunski televizor u umetničko delo.

LG OLED televizor nudi vizuelnu preciznost bez premca, zahvaljujući naprednoj „Pixel dimming“ tehnologiji, kao i svim prednostima OLED tehnologije. Gledaoci mogu da uživaju u živopisnim pikselima i neverovatno realnim, oštrim prirodnim bojama, kao i beskonačnom odnosu kontrasta. Jedinstven proizvod koji kombinuje najbolju tehnologiju sa vrhunskim dizajnom, luksuzni LG zakrivljeni OLED televizor obogaćen Swarovski kristalima sjaji u hiljadu boja.

Pročitajte i:  LG-jev webOS će pokretati i televizore drugih proizvođača

„Veoma smo ponosni što ćemo posetiocima IFA sajma predstaviti ovaj jedinstveni televizor, koji je rezultat naše prve saradnje sa dizajnerima iz kuće Swarovski”, rekao je Hyun-hwoi Ham predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Sinonim za luksuz i prefinjenost, Swarovski kristali i LG premium OLED televizor savršeno se međusobno dopunjuju. Kristali pomažu u stvaranju zadivljujuće estetike, dok naša OLED tehnologija pruža kvalitet slike koji prevazilazi očekivanja.”

Ograničena serija LG OLED televizora biće predstavljena na sajmu IFA 2014 u hali 11.2 u Berlinu u periodu od 5. do 10. septembra, a u četvrtom kvartalu ove godine biće dostupna kupcima širom Evrope.

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: , , , ,