LG i Swarovski predstavljaju Premium OLED TV

LG Electronics (LG), uz dizajnersku podršku kompanije Swarovski predstaviće zakrivljeni OLED TV na IFA sajmu u Berlinu. Aerodinamično postolje ukrašeno svetlucajućim kristalima upotpunjeno je brilijantnim, jasnim bojama samo-osvetljujućih piksela OLED televizora, što ovaj uređaj napredne tehnologije čini veoma elegantnim.

LG S OLED televizor_Fotografija 2

Veoma tanak, dubine samo 4 mm i težine 16 kg, zakrivljeni LG OLED televizor savršeno se uklapa uz brend Swarovski. Sa stilski dizajniranim LG kristalnim postoljem, ergonomično zakrivljeni ekran izgleda kao da lebdi u vazduhu, stvarajući impresivni efekat koji pomaže gledaocu da u potpunosti doživi efekat boja i slike. Da bi se napravilo ovo jedinstveno postolje, iskorišćeno je oko 460 svetlucajućih Aurora Borealis kristala, tri različite veličine (SS8, 10 i 12) koji su ručno naneti na samo postolje. Krajnji efekat ovakvog dizajnerskog pristupa je suptilna i elegantna sjajna šara koja pretvara vrhunski televizor u umetničko delo.

LG OLED televizor nudi vizuelnu preciznost bez premca, zahvaljujući naprednoj „Pixel dimming“ tehnologiji, kao i svim prednostima OLED tehnologije. Gledaoci mogu da uživaju u živopisnim pikselima i neverovatno realnim, oštrim prirodnim bojama, kao i beskonačnom odnosu kontrasta. Jedinstven proizvod koji kombinuje najbolju tehnologiju sa vrhunskim dizajnom, luksuzni LG zakrivljeni OLED televizor obogaćen Swarovski kristalima sjaji u hiljadu boja.

Pročitajte i:  Kia integriše WebOS kompanije LG Electronics

„Veoma smo ponosni što ćemo posetiocima IFA sajma predstaviti ovaj jedinstveni televizor, koji je rezultat naše prve saradnje sa dizajnerima iz kuće Swarovski”, rekao je Hyun-hwoi Ham predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Sinonim za luksuz i prefinjenost, Swarovski kristali i LG premium OLED televizor savršeno se međusobno dopunjuju. Kristali pomažu u stvaranju zadivljujuće estetike, dok naša OLED tehnologija pruža kvalitet slike koji prevazilazi očekivanja.”

Ograničena serija LG OLED televizora biće predstavljena na sajmu IFA 2014 u hali 11.2 u Berlinu u periodu od 5. do 10. septembra, a u četvrtom kvartalu ove godine biće dostupna kupcima širom Evrope.

Facebook komentari: