BIZIT plus

LG objavio novi Gram laptop sa OLED ekranom

LG je zvanično predstavio SuperSlim, novi Gram laptop koji kompanija naziva „najtanjim LG Gramom ikada“. Ovo nije samo reklamna hiperbola, jer je SuperSlim izuzetno tanak i lak.

PCPress.rs Image

LG SuperSlim laptom dolazi sa 16 i 32GB RAM memorije

Laptop je prvi put predstavljen na ovogodišnjem CES-u, još kada se zvao Ultraslim. Nije se mnogo promenilo od prvobitne najave, osim imena. SuperSlim se može pohvaliti pristojnim specifikacijama, sa Intel Evo 13th Gen procesorom i Intel Iris Xe GPU-om. Tu je i 15,6-inčni OLED ekran protiv odsjaja, a LG ističe 100% DCI-P33 raspon boja i VESA DisplayHDR True Black integraciju.

LG kaže da je SuperSlim prošao sedam testova kako bi osigurao izdržljivost vojnog nivoa, što je dobra stvar jer smo primetili neke probleme sa prethodnim Gram laptopovima koji se odnose na fleksibilnost i kvalitet izrade. Ostale istaknute karakteristike uključuju kompaktniji adapter za napajanje od prethodnih Gram laptopova, full HD kameru sa integrisanim mikrofonima i tri USB-C porta, od kojih dva podržavaju Thunderbolt 4 veze.

Pročitajte i:  LG objavio prvi bežični transparentni OLED TV

Novi LG laptop možete kupiti sa 16GB RAM-a i 512GB SSD-om za 1.700 dolara ili model sa 32GB RAM-a i 2TB SSD-om za 2.000 dolara. Kao bonus, LG ubacuje besplatan Gram +view prenosivi monitor uz svaku kupovinu do 14. maja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,