BIZIT plus

Evolucija ERP-a: Kako veštačka inteligencija transformiše poslovanje

ASW Inženjering je kompanija koja već 33 godine razvija i implementira sopstveni ERP sistem. Njihov portfolio uključuje i inovativna rešenja bazirana na mašinskom učenju (ML). Čitav sistem nudi integraciju funkcija i procesa, centralno upravljanje, skalabilnost, centralizaciju podataka i distribuciju funkcija, kao
i očuvanje konzistentnosti podataka.

U današnjem poslovnom svetu konkurencija je sve veća, a potreba za efikasnim upravljanjem poslovanja postaje sve važnija. ASW Inženjering je svestan ovih izazova i svojim klijentima nudi rešenja koja im omogućavaju da budu konkurentni na tržištu. ASW ERP sistem je jedan od najnaprednijih na tržištu, a u kombinaciji sa inovativnim rešenjima baziranim na ML, ASW Inženjering nudi rešenja koja će pomoći klijentima da unaprede svoje poslovanje.

Potpuna integracija

ASW ERP nudi potpunu integraciju svih funkcija i procesa, centralno upravljanje sistemom, skalabilnost, centralizaciju podataka i distribuciju funkcija, kao i konzistentnost podataka. Ove prednosti čine ASW Integralni Informacioni sistem idealnim za kompanije koje žele da poboljšaju efikasnost poslovanja i povećaju produktivnost.

„Naša kompanija je posvećena razvoju najboljeg ERP rešenja za naše klijente i želimo da osiguramo da ono zadovoljava njihove specifične poslovne potrebe. ASW tim je sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti što nam omogućava da klijentima ponudimo stabilan i pouzdan integralni informacioni sistem koji u potpunosti oslikava njihove procese i organizacionu strukturu“, rekao je direktor kompanije gospodin Nemanja Avlijaš.

Razvojem AI rešenja koja su integrisana u ASW proizvode, kompanija omogućava klijentima da poboljšaju svoje poslovne procese i efikasnost, pomaže da bolje analiziraju svoje poslovne podatke i da lakše donose poslovne odluke, posebno u velikim industrijskim granama

Jedna od glavnih prednosti Informacionog sistema ASW Inženjeringa je potpuna integracija svih funkcija i procesa, što dovodi do bolje koordinacije i efikasnijeg upravljanja poslovanjem. Na taj način, klijenti dobijaju potpuni pregled nad svim poslovnim procesima i mogu da donose bolje odluke koje vode ka povećanju produktivnosti i efikasnosti.

Pročitajte i:  eLikvidatura: Vaša kombinacija za SEF

Druga ključna prednost je centralno upravljanje sistemom što omogućava klijentima da centralizuju sve informacije i funkcije na jednom mestu. Centralizacija omogućava klijentima da imaju potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem, a istovremeno im pruža fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja poslovnim promenama.

Treća prednost je skalabilnost sistema. Sistem je dizajniran da se prilagođava promenama u poslovanju, što znači da se može skalirati kako bi se odgovorilo na potrebe rasta kompanije. Ova prednost omogućava klijentima da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast.

Fokus na AI rešenja

ERP sistem se konstantno razvija tokom godina i danas se koristi u različitim industrijama širom sveta. Softverski paket se sastoji od različitih modula koji pokrivaju sve aspekte poslovanja, uključujući upravljanje prodajom, nabavkom, proizvodnjom, finansijama, ljudskim resursima, skladištem, projektima…

ASW Inženjering nastavlja sa inovacijama primenjujući najnovije tehnologije poput mašinskog učenja i veštačke inteligencije

ASW Inženjering se posebno ističe po tome što nudi prilagođen ERP sistem za različite industrije i poslovne modele. Njihov tim stručnjaka pruža usluge projektovanja i konsaltinga kako bi se osiguralo da se ERP sistem prilagodi potrebama poslovanja kompanija iz različitih industrija, kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Svojim klijentima pruža mogućnost da odaberu između lokalnog ili cloud baziranog sistema, u zavisnosti od njihovih poslovnih potreba.

Pročitajte i:  MUK grupa otvorila kancelariju u Srbiji

ASW Inženjering nastavlja sa inovacijama primenjujući najnovije tehnologije poput mašinskog učenja i veštačke inteligencije kako bi obezbedio dodatne benefite klijentima i pomogao im da ostanu konkurentni u sve zahtevnijem poslovnom okruženju.

PCPress.rs Image

„Svesni smo da je AI (Artificial Intelligence) budućnost poslovanja, i ASW kao pionir u ovoj oblasti nastavlja sa progresivnim razvojem rešenja koja za cilj imaju da obezbede našim klijentima da ostanu korak ispred svojih konkurenata i da poboljšaju svoje poslovanje. Integracija AI rešenja u naš ERP sistem je samo jedan od koraka koje smo preduzeli kako bi našim klijentima pružili najbolju uslugu“, rekao je g. Avlijaš.

Razvojem AI rešenja koja su integrisana u ASW proizvode, kompanija omogućava klijentima da poboljšaju svoje poslovne procese i efikasnost, pomaže da bolje analiziraju svoje poslovne podatke i da lakše donose poslovne odluke, posebno u velikim industrijskim granama. AI rešenja su posebno korisna za klijente koji žele da prošire svoje poslovanje na nova tržišta, jer će im omogućiti da bolje razumeju potrebe i preferencije klijenata u tim regionima.

AI rešenja kompanije ASW Inženjering omogućavaju automatizaciju procesa snabdevanja skladišta i maloprodajnih objekata, što rezultira bržim i efikasnijim pristupom robama. Korišćenjem AI tehnologija, softver predviđa potrebe skladišta i maloprodajnih objekata, kako bi se omogućilo pravovremeno snabdevanje robom i smanjila potreba za manuelnim intervencijama. AI rešenja za optimizaciju ruta za transport robe nude efikasan način za smanjenje troškova i vremena potrebnog za dostavu robe.

Pročitajte i:  Kuda ide Excel korisnički interfejs?

Korišćenjem naprednih algoritama, ova rešenja analiziraju brojne faktore kako bi se predložile najefikasnije rute za transport robe.

Napredna analitika

Nova generacija BI tehnologija omogućava korisnicima ASW sistema da postavljaju upite prirodnim jezikom kako bi dobili neophodne informacije. To ubrzava analizu podataka i čini je efikasnijom, a korisnici mogu da dobiju relevantne informacije bez potrebe za dubokim poznavanjem statističke analize i programiranja.

Napredna analitika za retail pruža prodavcima i trgovcima uvid u ključne podatke o ponašanju kupaca, što im omogućava da donose odluke o marketingu, ponudi i strategiji cene. Primenjeni su algoritmi za analizu podataka kako bi se predvidelo ponašanje kupaca.

PCPress.rs Image

AI rešenja za predikciju proizvodnje i potrošnje električne energije funkcionišu na osnovu podataka sa pametnih brojila. Ova tehnologija koristi složene algoritme za analizu podataka kako bi se predvidela proizvodnja i potražnja za električnom energijom i kako bi se osigurala pouzdanost i efikasnost mreže za napajanje.

Usklađenost ERP sistem kompanije ASW Inženjering sa aktuelnim trendovima u razvoju softvera i korišćenju veštačke inteligencije pruža korisniku jedinstvene mogućnosti da bude produktivniji u svom poslu i da se koncentriše na rast svog biznisa, umesto da troši vreme na šablonske poslove koje računar danas može da preuzme na sebe.

asw.eu

Facebook komentari: