BIZIT plus

LG OLED televizori stigli u Srbiju!

LG je svoje OLED televizore predstavio pre mnogo vremena, a konačno je premijum linija njihovih uređaja došla kod nas. Šačica onih koji imaju dovoljno duboke džepove će moći da sebe obraduju nekim od nesporno vrhunskih uređaja, sa možda najkvalitetnijom slikom koju današnja tehnologija može da ponudi.

lg-oled-remek-dela-stigla-u-srbiju_fotografija-2

Na manifestaciji „24 sata elegancije“, događaja koji okuplja veliki broj eminentnih gostiju iz inostranstva, održanoj u Beogradu, LG je predstavio svoje OLED E6, C6 i B6 modele. Nedavno je na IFA sajmu LG Signature OLED G6, najprestižniji model LG OLED porodice dobio EISA nagradu u kategoriji High-End TV. Na G6 LG je implementirao Picture on Glass dizajn, a tanki OLED panel ima providno crno pozadinsko staklo. Jedino model koji ima eksterne zvučnike je upravo G6, dok ostatak ponude ima ugrađeni audio sistem. Podrazumeva se i HDR 10 tehnologija slike, te pixel dimming, a sve to je zaokruženo novom generacijom webOS-a.

Model G6 je dostupan u dijagonalama od 77 i 65 inča, E6 65 i 55 inča, a C6 je jedini iz ove porodice koji poseduje zakrivljeni ekran.

1bok_1419LG je takođe iskoristio priliku da jedan od svojih uređaja donira Fondaciji Njenog Kraljevskog Veličanstva Princeze Katarine. Ideja iza ove donacije je da se ovaj 4K OLED TV proda na tihoj aukciji (malopdodajna cena modela je 400.000 dinara), kako bi se sredstva usmerila onima kojoma je pomoć najpotrebnija.

Fondacija Njenog Kraljevskog Veličanstva Princeze Katarine osnovana je 2001. godine, a od tada organizuje mnogobrojne humanitarne akcije, pružajući pomoć deci bez roditelja i roditeljskog staranja, izbeglicama, kao i kulturnim i zdravstvenim institucijama.

Facebook komentari: