LG online portal za kuvanje

LG online portal 2  LG Electronics (LG) najavio je postavljanje online portala za kuvanje koji će posetiocima doneti preko 100 recepata iz različitih zemalja. U okviru sajta nalaze se i korisna uputstva i saveti vrsnih kulinarskih stručnjaka, namenjena kako amaterima, tako i naprednim kuvarima, pa ovaj portal predstavlja pravi vodič za kulinarske entuzijaste koji žele da svetske kuhinje prenesu u sopstvenu.

Portal nudi novu opciju pod imenom „Kuvaj u svom stilu“, koja korisnicima daje mogućnost da dobiju preporuku za recept prema odabranim opcijama: Kultura, Povodi, Vrsta obroka, Sastojci, Metodi i Ekspertiza. Na osnovu odabranih parametara, kreira se odgovarajući recept iz najrazličitijih kultura. Na primer, ukoliko korisnik izabere opcije Biljke, Užina i Početnik, kao rezultat dobija recept za pečenu bundevu od meda, popularno korejsko jelo, brzo i lako za pripremu. Posetioci portala takođe će moći da kuvaju po receptima koje preporučuju poznate ličnosti kao što je Guy Martin, šef kuhinje iz Francuske, ocenjen sa tri zvezdice od strane najpoznatijeg Michelin gurmanskog vodiča.

LG portal takođe nudi opciju „Izaberi svoju kuhinju”, koja korisnicima pruža mogućnost da probaju mnoga internacionalna jela – preko 100 recepata iz različitih kultura, ali i da dobiju profesionalne kulinarske savete i tehnike poznatih svetskih kuvara. Recepti su pisani detaljno, a proces kuvanja objašnjen korak po korak i upotpunjen slikama tako da omogući kuvarima da što lakše donesu poznata svetska jela na svoje trpeze. Sajt će takođe ponuditi uputstva na koji način najbolje iskoristiti sve LG kućne aparate kako bi se unapredio recept ili olakšao proces kuvanja.

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije

„Ovakav portal omogućava kulinarskim entuzijastima da postanu svetski kuvari u udobnosti sopstvene kuhinje”, rekao je Young-ha Lee, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance. „Mi u kompaniji LG verujemo da uživanje u svetskoj kuhinji ne treba da bude ograničeno samo na restorane. Želimo da pokažemo kako spremanje internacionalnih jela ne samo da je lako, već je i zabavno.”

Da biste iskusili fenomenalne recepte na novom LG portalu za kuvanje, posetite www.lg.com/cooking. Sajt je trenutno dostupan na engleskom i korejskom jeziku, ali u pripremi su i verzije na drugim jezicima.

Izvor: LG

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,