ePlaneta

LG patentirao telefon sa četiri kamere

Iz kompanije LG stigli su patenti za dizajn novog modela telefona, koji će, ako sve bude teklo po planu, imati četiri kamere, te senzor za otisak prsta na zadnjoj strani uređaja. Patent je stigao u tri verzije, a svaki predstavlja model sa zaobljenijim stranicama, te bez zareza na ekranu.

PCPress.rs Image

Prethodni LG model – V 40 – prvi je telefon ove kompanije koji podržava tri kamere, pa bi sledeći model mogao da dobije i četiri, te ih rasporedi u kvadrat, kao kod Huawei modela. U prijavi za patent nije naznačeno mesto za blic, pa je moguće da je kao kod Huawei Mate 20 modela jedan od kružića zapravo blic, a ne četvrta kamera.

Kada su drugi momenti u pitanju, LG prati tradicionalni dizajn, pa ne samo da je senzor za otisak prsta na zadnjoj strani, već i prednja strana uređaja ne odstupa mnogo od svojih prethodnika. Tako nema zareza na displeju, niti je selfi kamera sakrivena, a model je toliko „staromodan“ da čak ima i ulaz za slušalice od 3.5mm.

Pročitajte i:  Novi LG OLED i QNED televizori sa pojačanim AI procesorom menjaju pojam kućne zabave

PCPress.rs Image

LG premijum serije – G i V – već su dobile zarez na displeju, tako da novi patent donekle predstavlja korak unazad, ali eksperti tvrde da to neće predstavljati problem, budući da će se ostali LG kvaliteti naći i na novom uređaju.

Izvor: GSM Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,