LG ponovo postavlja standarde

HB954PBLG Electronics, vodeći svetski tehnološki inovator i proizvođač elektronike za široku potrošnju, najavio je lansiranje novog uređaja LG HB954PB – Blu-ray kućnog bioskopa namenjenog ljubiteljima vrhunske tehnike.

LG HB954PB dobitnik je nagrade za inovacije na manifestaciji CES 2009 održanoj u Las Vegasu i to je prvi Blu-ray sistem kućnog bioskopa vrhunskih performansi, savršeno čistog i jasnog  zvuka i slike, sa neograničenim mogućnostima prebacivanja sadržaja sa Blu-ray diskova na YouTube putem opcije instant streaming. Takođe, ima i veliki broj mogućnosti za povezivanje sa komponentama poslednje tehnologije. Izuzetne funkcije uz vrhunski stilizovan dizajn, sigurno će zadovoljiti i najprobiljivije ljubitelje visoke tehnologije.

LG-jev Blu-ray kućni bioskop sa Pure HD zvukom postavlja novi standard u audio industriji, omogućavajući najprirodnije audio iskustvo. Kućni bioskop od 1.000 vati sa Blu-ray diskova omogućava isti nivo čistoće zvuka i slike kao i LG-jevi televizori visoke definicije. To je zvuk visoke rezolucije koji je specijalno za LG dizajnirao Mark Levinson, čuveni audio ekspert i glavni savetnik za zvuk u kompaniji LG Electronics.

Pročitajte i:  Još jedan AI generator muzike: Kompozitori ostaju bez posla

Novi 5.1-kanalni surround sistem potpuno je kompatibilan sa Dolby True HD, Dolby Digital Plus i DTS-HD Master Audio standardima, a sadrži osnovne,  unapređene zvučne efekte kao što su bass boost, MP3 upscaling, Night Mode, optimizovane modove za različite TV programe i specijalni  ekvilajzer za  prilagođavanj video igrama.

HB954PB podržava i BD Live funkciju. Potrošači mogu da uživaju u jedinstvenim sadržajima, kao što su filmski kvizovi i interaktivne igrice kroz BD Live internet servis. Preko servisa YouTube, LG otvara još novih opcija za gledanje klipova sa tog sajta direktno preko televizora. Ovi sadržaji se mogu  koristiti bez povezivanja sa kompjuterom, a preko Dock & Play funkcije može se direktno povezati iPod i slušati muzika.

S obzirom da podržava više različitih formata, od Blu-ray DVD-ova do običnih CD-ova, LG HB954PB omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom kvalitetu zvuka i slike. Jednostavna instalacija zahvaljujući HDMI 2 ulazu je još jedan od mnogobrojnih kvaliteta modela HB954PB. Takodje podržava i 1.3 verziju HDMI omogućavajući Full HD slike od 1080p, uz čiste i živopisne boje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,