Ugovor između kompanija S&T Serbia i Victoria Logistic

logo_sntVictoria Logistic, nova članica Victoria grupe, potpisala je ugovor sa S&T Serbia o implementaciji Infor Baan ERP rešenja. S obzirom da partnerska saradnja sa S&T Serbia već postoji, ovakav korak predstavlja još njeno proširenje. Victoria Grupa ima ozbiljne namere u smislu osavremenjavanja procesa proizvodnje uvođenjem novih tehnologija kao i povezivanjem članica primenom savremenih IT rešenja.

Firma Victoria Logistic je formirana od strane kompanije Victoria Group sa osnovnim zadatkom pružanja logističke podrške ostalim članicama grupacije a pre svega Soja proteinu i Victoria Oilu. S&T Serbia je 2006. godine uspešno završila projekat implementacije Infor Baan ERP rešenja u Sojaproteinu, pa se očekuje da će nastavak saradnje doprineti daljem unapređenju poslovanja grupacije.

Osnovna delatnost novoformirane članice je prijem, skladištenje i čuvanje uljarica i žitarica u vlastitim silosima koji se nalaze na više lokacija. Victoria Group trenutno rapolaže sa 170.000 tona silosnih kapaciteta i sa oko 12.000 kvadratnih metara skladišnog prostora. Budući da S&T Serbia već ima bogato iskustvo u skladišnom poslovanju, i već proverenu saradnju sa Victoria grupom, izbor S&T-a kao implementatora bio je logičan potez.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  ERP-a i igara